Fix for Mario and Luigi Bowser's Inside Story USA SHORTENED

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Fatboy12345236, Sep 14, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fatboy12345236
    OP

    Member Fatboy12345236 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    247
    Country:
    Australia
    02064138 E3A00001

    ^^^^^^^^^^^^^ Had unnecessary checks at the beginning. WARNING: UNTESTED!
     
  2. 8BitWalugi

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    FOR WHAT!?!?!?
    Seriously, what's this for?
     
  3. mcboom

    Member mcboom GBAtemp Regular

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    144
    Country:
    Philippines
    Doesn't work on my R4 v 1.18 it shows white screen on start of game

    Posts merged

    I think he means for the AP?
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Its an AP bypassing code I think
     
  5. RetroVortex

    Newcomer RetroVortex Advanced Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    82
    Country:
    United Kingdom
    Had no effect on my R4 using YSMENU (wasn't expecting it to work, but I tried it for the sake of trying...)
     
  6. 8BitWalugi

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    ^ Damn, that's my cart too!
     
  7. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    if you doesn't know what the hell this line means and why was there condition line
    please don't just remove the 2 lines there and repost it here
    just to create another havoc on gbatemp!

    furthermore, you should had tested it on those non-working flash cart before you decided to post any of this fix!

    don't be a fool
     
  8. iNFiNiTY

    Member iNFiNiTY GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 18, 2004
    Messages:
    709
    Country:
    United Kingdom
    Yeah this is pretty fucking stupid if the code only needed to be 1 line then it would only be 1 line..
     
  9. CheatingSoi

    Member CheatingSoi Graphic Designer

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,099
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    Does the patch or code work on the Original DSTT? Just wondering cuz I have one that I'm gunna lend to a friend and I dont know if the game will run for him.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page