Fire Linker From DealExtreme Problem !!!

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by xDahlia, Oct 4, 2007.

Oct 4, 2007
  1. xDahlia
    OP

    Newcomer xDahlia Advanced Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    90
    Country:
    Australia
    Well, I downloaded SPLINK and it flashed onto my GBA perfectly. The problem is, when i try to play the rom, it freezes and you can hear the sound of glitches (Like pulling out a game while playing it noise). I don't know what to do now. Please help me fix this problem.

    --------------

    Item Description:

    -128Mb (16 MB)
    -Uses Paralell Port
    -On-Board Memory.

    --------------

    Wonder what to do now [​IMG]. Please help me. [​IMG]
     
  2. .::5pYd3r::.

    Member .::5pYd3r::. Viva La Pizza

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    766
    Location:
    The GREAT Southern Land :D
    Country:
    Australia
    You posted two topics exactly the same [​IMG]
     
  3. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    Try getting another ROM dump. It might be corrupted. Did you change your BIOS settings( Like it says for SPLink )?
     
  4. xDahlia
    OP

    Newcomer xDahlia Advanced Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    90
    Country:
    Australia
    ROM Dump? You mean like "GBA Fix?"
     
  5. tomqman

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    he means the rom ur using could be corrupt try downloading it again from a diff site
     
  6. xDahlia
    OP

    Newcomer xDahlia Advanced Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    90
    Country:
    Australia
    hmm but when i test it on VBA, (Visual Boy Advanced) it works perfectly.. I'll try to download another rom then

    - The roms i've been downloading from are from: www.romulation.net
     
  7. .::5pYd3r::.

    Member .::5pYd3r::. Viva La Pizza

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    766
    Location:
    The GREAT Southern Land :D
    Country:
    Australia
    i smell a BAN!
     
  8. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    So do I
     
  9. .::5pYd3r::.

    Member .::5pYd3r::. Viva La Pizza

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    766
    Location:
    The GREAT Southern Land :D
    Country:
    Australia
     
  10. xDahlia
    OP

    Newcomer xDahlia Advanced Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    90
    Country:
    Australia
    Oh sorry, but i don't know what's wrong with my card -.-
     
  11. villa_bryan

    Newcomer villa_bryan Advanced Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    this happened to me today, i just reloaded the games, untrimmed/unpatched: raw.

    it fixed it for me.
     

Share This Page