Final Fantasy III Working?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Drucifer, Aug 18, 2006.

Aug 18, 2006

Final Fantasy III Working? by Drucifer at 6:57 PM (2,925 Views / 0 Likes) 20 replies

  1. Drucifer
    OP

    Newcomer Drucifer Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    47
    Country:
    Canada
    I'm just wondering if this is working on the G6 Lite yet?

    Thanks for the help.
     


  2. zoharmodifier

    Member zoharmodifier GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    123
    Country:
    United States
    I haven't tested it out myself yet since I'm at work, but I hear that you have to run it in safe mode or else it won't save. Can anyone else confirm this?
     
  3. Drucifer
    OP

    Newcomer Drucifer Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    47
    Country:
    Canada
    I'm at work too so I can't try it out. I'm hoping I can get it to work for when I go away tomorrow. [​IMG]
     
  4. mikehammerX9

    Member mikehammerX9 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    155
    Country:
    Greece
    No, it's not working. White screens [​IMG]
     
  5. Cromat

    Newcomer Cromat Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    21
    Country:
    Israel
    Works in Safe Mode [​IMG]
     
  6. Falkentyne

    Member Falkentyne GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    193
    Country:
    United States
    Yeah it runs fine in safe mode.

    Of course I suspect 2% of the people on this forum understand Japanese.

    I don't even know where the save points are. "Suspend" mode works fine, though (you can choose "continue" after turning off the NDS and reloading the game), suspend is like the 2nd option from the bottom one.

    I swear random encounters are more frequent than they were in Final Fantasy 6, which was the king of Randoms.. (3 on the USA's SNES for you USA players).
    This game is going to be a hit when it comes to the USA.
     
  7. dydy

    Banned dydy Banned

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    457
    Country:
    game save work fine on a M3? thx for the infos:)
     
  8. Coru

    Newcomer Coru Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    34
    Country:
    Canada
    FF3 worked for me. I'm using G6 lite. I used no reset, trim and it worked fine.
     
  9. Elrinth

    Member Elrinth :Master beyond your imagination:

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,795
    Location:
    Home @ UMEÅ
    Country:
    Sweden
    game does not work on EZ4lite at this moment.....
     
  10. DjoeN

    Member DjoeN Captain Haddock!

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    4,928
    Location:
    Somewhere in this potatoland!
    Country:
    Belgium
    To not double post!

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=359...ndpost&p=466016

    about the suspend function
     
  11. mikehammerX9

    Member mikehammerX9 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    155
    Country:
    Greece
    Yes it's true. It works in safe mode [​IMG]
     
  12. Falkentyne

    Member Falkentyne GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    193
    Country:
    United States
  13. SpaceJump

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    Falkentyne, actually I think he meant himself. He posted something in the other thread he linked in his post to not double post it.
     
  14. Falkentyne

    Member Falkentyne GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    193
    Country:
    United States
    oh, thanks, I thought he wrote "do not double post" @_@
     
  15. Quay Cur

    Newcomer Quay Cur Advanced Member

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    Are there any existing translator patches that could work on this, or would it have to be made? With about two and a half months until the US release I'd imagine someone could do it. This game does have a huge fanbase after all.
     
  16. kennyboy

    Member kennyboy GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Messages:
    157
    Country:
    Singapore
    What would be the point of doing this? Its quite a text-filled game, and as you've said, there's not long till it is released stateside. How would you feel if u spent 2 months at breakneck speed to finish the translation and half a month later the actual english version came out. And everyone just forgot about you....won't feel good at all would it?
     
  17. Quay Cur

    Newcomer Quay Cur Advanced Member

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    I was thinking along the lines of an automatic translation kinda thing, but that doesn't usually work out too great when dealing with asian languages.

    Whatever, I'm still gonna play it. November 12th just seems so far away.
     
  18. illumina

    Member illumina GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    137
    Country:
    I always thought a double post was just two posts in a row by the same user in the same thread. Which you didn't do either, just what I've always thought it meant.
     
  19. ceraphis

    Member ceraphis GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Messages:
    208
    Country:
    United States
    If I were you I'd delete that rant about hating Djoen so that you don't seem like such an a$$
     
  20. Falkentyne

    Member Falkentyne GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    193
    Country:
    United States
    I deleted the post; The quote and the way the sentence in his post was written made it seem like it was directed at me.
     

Share This Page