Final Fantasy Crystal Chronicles

Discussion in 'DSTT' started by natuman, Mar 11, 2008.

Mar 11, 2008
  1. natuman
    OP

    Newcomer natuman Newbie

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    Any luck getting it to work without the "Thanks for Playing" screen on the DSTT?
     
  2. Infidel Dog

    Newcomer Infidel Dog Member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    43
    Location:
    ALGARVE
    Country:
    Portugal
  3. NeSchn

    Member NeSchn GBAPimpdaddy.

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    3,533
    Location:
    Troy,New York PimpStatus: King
    Country:
    United States
    I'm pretty sure it would be big news if someone got it to work. Right now we just need to wait til it gets cracked.
     
  4. joe joe

    Newcomer joe joe Member

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    The Japanese version works.
    But it's pretty much pointless playing unless you understand japanese.
     
  5. Shad0wguy

    Newcomer Shad0wguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    I am hoping for a quick fix. Even though I only got about 15 mins in, it seems like a good game.
     
  6. Feels Good Man

    Member Feels Good Man GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    Canada
    Not really. I almost beat the Japanese version [i was on the last boss]
     
  7. eddie dean

    Newcomer eddie dean Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I rode in other boards,
    it would work for CycloDS

    But R4 and M3 DS would have the same Problem

    (SFBE)
     
  8. eliter1

    Newcomer eliter1 Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    Time for an update for DSTT [​IMG]
     
  9. EN!GMA

    Member EN!GMA GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    201
    Country:
    United States
    Hopefully they will fix the problems with the JUS translation as well
     
  10. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    Anyone tried this with YSMENU?
     
  11. arsehat

    Member arsehat GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 12, 2007
    Messages:
    155
    Country:
    Australia
    I haven't, but considering that YSMenu uses a loader ripped from the official DSTT kernel I doubt it would work any better than the official kernel.
     
  12. twit21

    Member twit21 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    181
    Location:
    Anchorage, AK
    Country:
    United States
    Maybe I haven't played far enough into it yet, but what is this "Thanks for playing" screen you guys are going on about? The game seems to work fine for me unless this is something I just haven't run into yet.
     
  13. NeSchn

    Member NeSchn GBAPimpdaddy.

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    3,533
    Location:
    Troy,New York PimpStatus: King
    Country:
    United States
    You will probably run into it, its a new protection thing that Nintendo is doing. And the game only works correctly on certain cards. Good thing I have a Cyclo and it works perfectly. But if you get it, don't worry because people are trying to crack it as quickly as possible.
     
  14. Feels Good Man

    Member Feels Good Man GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    Canada
    It's not a protection thing. It's the Flashcarts firmwares fault. >__>
     
  15. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    it is a protection since in other ppl's games on cyclo this never came until the game was over so this does'nt exist under normal play but does so if used with R4/M3/DSTT
     
  16. tenja

    Newcomer tenja Advanced Member

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    58
    Country:
    Singapore
    The screen also pop in after you completed the game?
     
  17. twit21

    Member twit21 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    181
    Location:
    Anchorage, AK
    Country:
    United States
    Yeah, I ran into it myself last night after sitting down to actually play it for a few minutes. It's definitely copy protection, but you guys are pointing the finger at the wrong company. It's not Nintendo that's doing it, it's Square-Enix. I give it a couple weeks before it's cracked. Actually, I'm glad it happened on this game, because it means that when FFIVDS is released for North America, it'll very likely have the same copy protection that we'll already know how to circumvent. =)
     

Share This Page