Final Fantasy Crystal Chronicles Rongs of Fate Error

Discussion in 'R4 DS' started by bruceleroy06, Mar 16, 2008.

  1. bruceleroy06
    OP

    Member bruceleroy06 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    103
    Location:
    LA
    Country:
    United States
    I got it working on my R4 but after a certain amount of time a screen appears and say thankyou for playing and restarts the game. Does anybody know how to fix this or get around this?
     
  2. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    Yes.

    Download Rayders newest cheat database, inside is a cheat which will make the nasty moogles of death go away.

    I'll get you a link in a second.

    http://users.ameritech.net/rayder/3-15-08-rev2.zip

    There, that's the newest one. Make sure the third cheat in the folder about the ""Thank you for playing" messages" is selected. Then just start the game and the messages will stop occuring.
     
  3. bruceleroy06
    OP

    Member bruceleroy06 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    103
    Location:
    LA
    Country:
    United States
    thank you for your help
     
  4. Jdbye

    Suspended Jdbye Always Remember 30/07/08

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    1,071
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    There's the "No Thanks For Playing Screen" cheat code. It's in the latest version of the huge cheat database, so just download that. The cheat is enabled by default, so all you have to do is replace cheat.dat with the one from the cheat database and run the game.

    Link to cheat database topic: here

    EDIT: Law beat me to it.
     
  5. ExDee

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States
    You spelled rings wrong xD. Btw I have the same problem too! and alot of ppl. But idk the guy said just replace ur old cheat.dat. I did and he also said the cheat will turn on default. Well... In the game, i got the message [​IMG]
     
  6. BelmontSlayer

    Member BelmontSlayer Homebrew Princess

    Joined:
    May 11, 2006
    Messages:
    123
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    You can also use this ips patch made by cracker on your rom. Get the final version here. It's working flawlessly for me (R4 with v1.16 firmware).
     
  7. jscheibe

    Newcomer jscheibe Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    20
    Country:
    Canada
    Patch has worked for me also, running R4 1.16.
     
  8. mr_ding

    Newcomer mr_ding Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    43
    Country:
    Canada
  9. Dardon

    Newcomer Dardon Advanced Member

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    Yeah, I would like to suggest the patch as well, works great for me. Played for two 40min spans without any problems using 1.15 firmware
     
  10. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    Even though Rayder says it's on by default (which it is) you still need to make sure cheats are enabled.
     
  11. ExDee

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States
    Gah lol i Just patched my rom
     
  12. Talaria

    Member Talaria ...

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    584
    Location:
    ...
    Country:
    New Zealand
    Err... R4 has fixed this problem just download the latest firmware
     
  13. lstobias

    Newcomer lstobias Member

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    26
    Location:
    noord-brabant
    Country:
    Netherlands
    where do i need to put the file in? srry im not so good with all those file thingsXD [​IMG]
     
  14. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Either use the US version of Rings of Fate and the latest R4 firmware (Other regions such as the european release wasn't patched), patch the rom or download the cheat database in my signature (Its Rayder's cheat dat is being maintained by me now) which have codes to get past this error for both the USA and European release.
     
  15. Raestloz

    Member Raestloz GBATemp's Lone Wolf

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    1,775
    Location:
    The World of Illusion
    Country:
    Indonesia
    All you have to do is use firmware v1.17 above, the R4DS team has fixed the problem, no need to use a cheat or patches or something else, easier and more comfortable, just update your firmware. Deal.

    By the way, what's these patches and things? I know about the cheat, but never heard of these patches
     

Share This Page