1. Nyap

    OP Nyap HTML Noob
    Banned

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    971
    Country:
    Every single cia of ac:nl i've tried doesn't work. And yes, i've made sure it's the right region and that the cia is legit. The cia installer i'm using, FBI, keeps returning this error:

    Install Failed!
    Could not install app.
    Raw Error: 0xc86044d2
    Module: FS (0x11)
    Level: Status (0x19)
    Summary: Out Of Resource (0x3)
    Description: Unkown Description (0xd2)

    Plz help
    My emunand version is 10.3
    Sysnand 9.2
     
  2. rufuszombot

    rufuszombot Assassin
    Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    553
    Country:
    United States
    Did you make sure you had enough space on your SD card? Remember you need enough for the cia and the install, so about 1.5GB (I think) total.
     
    Deleted User likes this.
  3. Nyap

    OP Nyap HTML Noob
    Banned

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    971
    Country:
    Free Space: 2.7GB
    so yes I have got enough space
     
  4. Clarky

    Clarky Don't you know who I think I am?
    Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,960
    Country:
    United States
    out of resource usually means you don't have enough space, maybe try a different installer if you are certain you have the free space?
     
  5. D34DL1N3R

    D34DL1N3R Nephilim
    Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    3,378
    Country:
    United States
    Try a different cia installer?

    Edit: :ninja:'d
     
  6. rufuszombot

    rufuszombot Assassin
    Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    553
    Country:
    United States
    Edit: Re-read the OP.
    Like the others have said, I would try to use a different installer.
     
    Last edited by rufuszombot, Jan 14, 2016
  7. Nyap

    OP Nyap HTML Noob
    Banned

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    971
    Country:
    legit cia on emunand
    and no, this is not my first cia, i've also installed super mario 3d land so this is my second cia

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    k den
     
  8. Xenon Hacks

    Xenon Hacks GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Nov 13, 2014
    Messages:
    7,413
    Country:
    United States
    People need to stop using FBI use FBI to install BBM (titlemanager) or Dev Menu, hell even both would be good.
     
  9. Lucar

    Lucar GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Messages:
    528
    Country:
    Canada
    ^ This.

    I've had so many problems installing with FBI that were fixed by using BBM.
     
  10. Nyap

    OP Nyap HTML Noob
    Banned

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    971
    Country:
    I just tried installing BBM with FBI, is this normal?
    https://imgur.com/iROn2tj
    when I open it it's stuck on the nintendo 3ds logo thing
     
  11. Lucar

    Lucar GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Messages:
    528
    Country:
    Canada
    Delete and Re-Install. It looks like it didn't install properly.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Crossing, Install, Animal