Faulty sound on channel

Discussion in 'Wii - Hacking' started by tylerzentz, Feb 16, 2010.

Feb 16, 2010

Faulty sound on channel by tylerzentz at 8:31 AM (1,000 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. tylerzentz
    OP

    Member tylerzentz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    206
    Country:
    United States
    I made a wad for the channel installation of NeoGamma RC3 but when I click on it before i click start it keeps making a "ding" sound effect. Everything else works perfectly. How can I remove all sound from the channel? Here is the wad in its current state if you want to see what I'm talking about. http://www.mediafire.com/?tzyjlzd4azh
     
  2. tylerzentz
    OP

    Member tylerzentz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    206
    Country:
    United States
  3. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,122
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    u can use customize mii to change the sound.

    fyi, i made an autoboot channel for Neogamma r8RC3, u can find it by clicking my signature

    cheers
     
  4. tylerzentz
    OP

    Member tylerzentz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    206
    Country:
    United States
    i know i can change the sound, but how do i remove it?
     
  5. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,122
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    not sure, i never tried removing it before.... i think the easiest way would be to find another channel that is silent (u must have at least one like that... or u can use one of the static base wads included with customize mii), than use the audio from that wad to replace the audio the the wad you're having problems with
     
  6. tylerzentz
    OP

    Member tylerzentz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    206
    Country:
    United States
    thanks. it worked.
     
  7. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,122
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    no prob! glad 2 hear it all worked out for you!
     

Share This Page