FAT ERROR

Discussion in 'Acekard' started by IOwnAndPwnU, Aug 8, 2008.

Aug 8, 2008

FAT ERROR by IOwnAndPwnU at 9:09 PM (1,147 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. IOwnAndPwnU
    OP

    Member IOwnAndPwnU GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    1,123
    Country:
    Canada
    I just got the FAT Error. What should I do? I tried my other 32MB card but no luck still. [​IMG]
    Help!
     
  2. crappi3pappy

    Newcomer crappi3pappy Advanced Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    You bought arsecrud2, what do you expect ?
     
  3. Joey90

    Member Joey90 Not around any more

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    703
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG] try making some useful posts once in a while...

    If you have tried reformatting and stuff and it doesn't work (though if two microSD cards fail, it's not looking good) then your best option is to send it back to the retailer for a replacement, AFAIK all the new batches are working without errors, and a large seller like DX will have had lots of similar cases, so should understand.
     
  4. IOwnAndPwnU
    OP

    Member IOwnAndPwnU GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    1,123
    Country:
    Canada
    Ok thanks.
     
  5. g4med4d

    Member g4med4d GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    149
    Country:
    United States
    I just had the same issue with mine a couple of mins ago. I had to reformat the microSD card twice before it worked again. Mine seems to be caused by a spring problem in the microSD slot. Cannot confirm but the slot is giving me some problems like not latching to the microSD card until a few tried later.
     

Share This Page