Far Cry not working

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ben_j, Feb 22, 2007.

Feb 22, 2007

Far Cry not working by Ben_j at 10:22 AM (909 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Ben_j
    OP

    Member Ben_j GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    696
    Country:
    France
    I burnt Far Cry (Paradox release), then on the Wii channels I see the game and all, but it won't start, I have a black screen and nothing happens... I tried to re-burn the game but I had the same result. Has the iso been nuked or something ?
     
  2. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    no works fine here on the wiinja v1
     
  3. Ben_j
    OP

    Member Ben_j GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    696
    Country:
    France
    DMS ? D2A ?
     
  4. fsimonp

    Member fsimonp GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    146
    Country:
    Germany
    works fine with cyclo and dms
     
  5. Ben_j
    OP

    Member Ben_j GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    696
    Country:
    France
    must be the iso then :/
     
  6. bjbm

    Newcomer bjbm Newbie

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Messages:
    6
    Country:
    Afghanistan
    its the only iso that does not work for me. must be a bad image
     
  7. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    Far Cry(PAL) Works fine here. (Cyclowiz)
     
  8. kanja

    Newcomer kanja Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2006
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    exact same problem here. Must be a bad NTSC iso going around...

    It's the only game i have right now. I just installed the winja so I'm glad I saw this post, i thought something was wrong with my install.
     

Share This Page