"Family Feud Decades" black screen of USB Loader cfg

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by woodoste, Jul 30, 2011.

  1. woodoste
    OP

    Newcomer woodoste Advanced Member

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    Italy
    Hi :-)
    I cannot run Family Feud Decades (NTSC-U) on USB Loader cfg v70, I just got a black screen :-(
    I tried to change region, language, video, Hermes cIOS, etc... but nothing :-/

    I'm using a Wii 4.3E PAL, cIOS 249 (56) d2X v6.
     
  2. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Try updating your IOS's. I read on another site that you need up-to-date IOS 38,53,55, and 56
     
  3. woodoste
    OP

    Newcomer woodoste Advanced Member

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    Italy
    All IOS's are already updated to the last version (I update it through internet 2 weeks ago)
     
  4. Kittymat

    Member Kittymat GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    589
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    As you are playing an out of region game, it may be down to your TV.

    I have an LG TV, this one will play a lot of out of region games, but not all (Chicken Blaster = Black screen)

    On the Sony TV it works fine (same Wii - Same Settings)
     
  5. woodoste
    OP

    Newcomer woodoste Advanced Member

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    Italy
    It's not a TV fault. I own a Thomson CRT 100Hz multistandard (Wii with SCART cable) and a Samsung LED Full HD (Wii with component cable).
    All NTSC-U/J games run fine of every console I own, even PC Engine, Saturn japanes systems.

    There's some issues on the loader cos if you google it, peope with a PAL Wii cannot run it.
    Plus few ones said it runs are lamers :-/
     

Share This Page