failure to lauch in sd menu, help?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by LxTrix, Apr 9, 2010.

Apr 9, 2010
  1. LxTrix
    OP

    Member LxTrix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    613
    Country:
    United States
    After installing all the wads to update to 4.2
    and pretty much remodding my wii

    the sd menu wiiware wont work says failure to launch, they worked before, so wtf?

    do i need to reinstall the wads for them or.....?
     
  2. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
    you need to patch IOS70
     
  3. lulwut

    Member lulwut GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Japan
    using priiloader is so much better
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    What does priiloader do to launch games from sd? [​IMG]
     
  5. resincake

    Member resincake GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    164
    Country:
    United Kingdom
    It allows you to change the IOS the system menu, and thus the SD Launcher, uses.

    All you need to do is get Dop-mii and install a patched System Menu 4.2, then also patch both IOS 53 & 55 & 70 using Dop-Mii. Your wiiware will work fine from SD then.

    Good Luck .. :>
     
  6. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    lol yeah lets not get noobs changing their system menu ios. it may be better for an advanced user but too risky for ppl not knowing what theyre doing
     
  7. lulwut

    Member lulwut GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Japan
    launch system menu under a different ios so you dont have to patch the system menu ios and risk failure?
     

Share This Page