Failed to Launch from SD Card

Discussion in 'Wii - Hacking' started by odja, Aug 24, 2009.

  1. odja
    OP

    odja Advanced Member

    Newcomer
    89
    0
    Jul 15, 2008
    Poland
    HI!

    I have a problem. My firmware version is 4.1. I don't run games from SD Card. I installed by Wad MAnager World of Goo and i move it from Wii Memory to SD Card. When i try launch this game show message that "Failed to Launch"
    I try few SD Card, 4GB SDHC and 2GB non SDHC. I used hbc_dopios_v7 and try patched IOS60 but i don't sure that i do it properly. Please tell me what option in DOP i should used that the game from card will be worked. Maybe i have bad settings in Preloader?.
    Please help!!
     
  2. aabbccdd

    aabbccdd GBAtemp Regular

    Member
    179
    0
    Jul 28, 2009
    Finland
    You know when you have patched IOS60 correctly when you get the "System files corrupted" error, then re-install Preloader and it's done. It should ask if you want to enable fake sign or something like that, press A and it should do it.
     
  3. odja
    OP

    odja Advanced Member

    Newcomer
    89
    0
    Jul 15, 2008
    Poland
    Yes i know that i need reinstall preloader, i do it, but my games from SD card don't work. Maybe i don't have IOS60 ???
     
  4. Kwartel

    Kwartel The fairest in all the land

    Member
    1,298
    35
    Apr 11, 2009
    Netherlands
    That's the systemmenu IOS so without that you're bricked!
    Try install this WAD...
    http://www.mediafire.com/download.php?jvyogbqtdxm
     
  5. odja
    OP

    odja Advanced Member

    Newcomer
    89
    0
    Jul 15, 2008
    Poland
    OK. Very very thanks. It's work