F*cked after dling an official demo or installing pops

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Ethanx94, Jun 13, 2009.

  1. Ethanx94
    OP

    Member Ethanx94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    279
    Location:
    In the parallel dimension
    Country:
    United States
    Hiya, I downloaded a demo from the psp store for the fist time yesterday and the demo wouldn't boot.
    I tried booting cso/iso/umd games and they also wouldn't boot.

    Earlier that day I had installed popsloader. So I thought either of those could've screwed it up however I tried disabling it, running a game, and it still didn't run (however my pops game will still run but probably because it's in a different mode). They go to the psp logo, give me a black or dim screen then turn off.

    Do I need to reinstall my cfw? If I do will I need to run my old nand backup then upgrade or can I install right over the top of my current 5.00m33-6?
     
  2. mcp2

    Member mcp2 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    578
    Location:
    UK blud dun kno
    Country:
    United Kingdom
    You can boot from hellcats recovery flasher or reflash using an MMS and pandora battery.
     
  3. Ethanx94
    OP

    Member Ethanx94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    279
    Location:
    In the parallel dimension
    Country:
    United States
    I have mms and pandora so reinstalling right over it is fine? I have ultimate vsh menu currently activated will I need to reinstall that afterwards or do I need to uninstall that first?
    Thanks for the help thus far.
     
  4. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    Reinstalling the CFW might fix it, I don't know what Ultimate VSH menu is, but if its in the flash, you'll have to reinstall it after.
     
  5. Ethanx94
    OP

    Member Ethanx94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    279
    Location:
    In the parallel dimension
    Country:
    United States
    I reflashed and it didn't fix it. I guess something is wrong with my memory stick. I'll try to backup and reformat and see if that works.

    Edit: I didn't get around to reformatting it but I enabled and disabled some random plugins and it finally boots some of my cso. Thanks everyone! I'll update if I run into anymore problems.
     

Share This Page