EZFlash 3-in-1 Expansion Pack

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by Hayem, Sep 1, 2007.

Sep 1, 2007

EZFlash 3-in-1 Expansion Pack by Hayem at 6:07 AM (1,559 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. Hayem
    OP

    Newcomer Hayem Advanced Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    75
    Country:
    Canada
    I have just received my EZFlash 3-in-1 Expansion Pack but does not work.I have followed all these:

    You have to put Rudolph's Ez 3-in-1 Expansion tool into your slot-1 cart and boot it up. Press R twice and select Expansion RAM. The system will soft reset. Now the system will recognize the expansion and you will be able to use Opera..
    ---------------------------------------
    No, if you want to use Opera, you have to choose 3 in 1 Expansion Tool first. Then, press R twice and you'll see a menu like this:

    Rumble Weak
    Rumble Medium
    Rumble Strong
    Expansion RAM

    Choose the Expansion RAM and the system will soft-reset and you'll be back to G6 menu. Now choose Opera. And that's it. It won't give you the warning about the Expansion RAM anymore. You have to do this everytime before you use the Opera browser, don't forget that.

    *************************************************
    Just keep it in the root of your folder for easy access. If you don't like it there, put it somewhere else after testing it and see if it works.

    but does not work get this message:
    gba file not found on top screen
    NOR mode

    and nothing else works,I chose SLOT1

    any help appreciated,

    ps I have ds lite with G6DS media
     
  2. Hiratai

    Banned Hiratai I'm like *tick* *tick*

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    1,031
    Country:
    United States
    Are you able to flash a game into NORFlash mode?
     
  3. Hayem
    OP

    Newcomer Hayem Advanced Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    75
    Country:
    Canada
    sorry what you mean by that?I see NOR but can not move or choose options.
    I have just bought this for DS Opera browser which I have the ROM file on my G6DS
     
  4. Hiratai

    Banned Hiratai I'm like *tick* *tick*

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    1,031
    Country:
    United States
    In Rudolph's 3 in 1, can you press A and have it flash games to NOR?
     
  5. Hayem
    OP

    Newcomer Hayem Advanced Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    75
    Country:
    Canada
    I did what you have told me it says NOR mode but can not press any bottons on top screen I get this message ==GBA file not found==
     
  6. Hiratai

    Banned Hiratai I'm like *tick* *tick*

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    1,031
    Country:
    United States
    Put a GBA file on your R4 then. I don't know if we can help, but google it.
     
  7. Talaria

    Member Talaria ...

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    584
    Location:
    ...
    Country:
    New Zealand
    You need to create a folder on the root of the card (or on the root of your onboard memory of your G6DS in your case) labelled GBA put all gba roms in there. Now use Rudolphs tool go to NOR mode and use the directional buttons to go through your roms then press whatever the button is to write a game to NOR. Enjoy!
     
  8. Hayem
    OP

    Newcomer Hayem Advanced Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    75
    Country:
    Canada
    I don't have gba roms?I have DS Browser Rom on my G6DS card in NDS folder and Rudolphs tool under root(not in any folder).
    Do I put Rudolphs tool.nds in that folder?

    BTW I am running this file by double click from G6.
     
  9. Talaria

    Member Talaria ...

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    584
    Location:
    ...
    Country:
    New Zealand
    Sorry mis-read post, you can stick the file anywhere. All i can think of is the one you already have by running Rudolph's tool go to Rumble Mode and select Ram Expansion function then it will soft re-set now select the rom (Don't turn the ds off and then back on). Each time you want to use it you will have to do this. Other than that i would say your expansion is broken.
     
  10. Hiratai

    Banned Hiratai I'm like *tick* *tick*

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    1,031
    Country:
    United States
    So you solely bought an EZFlash for the Nintendo DS browser?
     
  11. Hayem
    OP

    Newcomer Hayem Advanced Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    75
    Country:
    Canada
    when I click on Rudolph's file I get an option SLOT1 or SLOT 2 when I choose slot2 it says Not card found in slot2
     
  12. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    You press slot 1....
     
  13. Hayem
    OP

    Newcomer Hayem Advanced Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    75
    Country:
    Canada
    I have read in Rudolp's file this:
    "Soft reset is supported on the R4/M3 Simply and the DSLink."
    I have G6REAL MEDIA whic is not supported.
     
  14. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
  15. Hayem
    OP

    Newcomer Hayem Advanced Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    75
    Country:
    Canada
    I will return it back,very disappointed.
    yes would be nice if someone can tell G6 team about this.thanks anyway.

    where is the place to contact G6 team?
     

Share This Page