ez4lite patcher

Discussion in 'EZ-Flash' started by Elrinth, Feb 6, 2007.

Feb 6, 2007

ez4lite patcher by Elrinth at 9:18 PM (531 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Elrinth
    OP

    Member Elrinth :Master beyond your imagination:

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,795
    Location:
    Home @ UMEÅ
    Country:
    Sweden
    Hi!

    I was wondering if any of you might know which tool he's speaking of in this quote?

    - FAST6191

    I have formatted my card with 64k clusters.
    now I'm only trying to figure out what this patcher is.

    anyone got a tip? [​IMG]
     
  2. Elrinth
    OP

    Member Elrinth :Master beyond your imagination:

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,795
    Location:
    Home @ UMEÅ
    Country:
    Sweden
    *bump

    no ez4 users out there? :wtf:
     
  3. Hooya

    Member Hooya GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,878
    Location:
    Central Illinois
    Country:
    United States
    Probably the patching utility you use to get any ROM onto the EZIV. Just that there would have to be special handling for this game written into that patcher.
     
  4. Verocity

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    yeah its the EZClient(?) [​IMG] You can find it on sosuke.
     
  5. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,705
    Country:
    United Kingdom
    It is a patch (xdelta format) that I made to repoint the large wave sections of the soundfile into nothing thus making POR run smoothly (at least when used in conjunction with other speed techniques like 64 k clusters and no fragments).
    Unfortunately I messed up and used the wrong version of the rom which meant it was little better than my original delete the troublesome sound section entirely tweak so I did not get around to releasing it. Then my computer broke.
    However I fixed that machine and built a new one so I can redo it and release the patch (probably in the afternoon).
     

Share This Page