EZ4Lite + passcard 3 work together?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by weasley, Jun 26, 2006.

Jun 26, 2006
  1. weasley
    OP

    Newcomer weasley Advanced Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    62
    Location:
    Bournemouth
    Country:
    United Kingdom
    I bought the Black Europe DSL, a EZ4 Lite and a Passcard 3

    I done the ez4 loader thing then put game via game client and when i switch on the dsl, it only show passcard 3 logo then blank screen. is stall there



    need advise
     
  2. ZildjianKX

    Member ZildjianKX GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    280
    Country:
    United States
    Nope, they don't work together. If you read any of the Chinese forums, it doesn't look like they are going to fix it either, they blame the Nopass cards. Granted, some nopass cards work on the EZ cards and others don't, but would still be nice if the EZ team fixed it.
     
  3. ron555

    Member ron555 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 23, 2006
    Messages:
    394
    Country:
    Get the Superkey (old version) from Winsunx.
     
  4. Lily

    Former Staff Lily One Scary Lady

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    5,727
    Location:
    British Columbia
    Country:
    Canada
    You can also use a Neo MK4 Mini - which works with ANY version of the EZ4 loader.
     
  5. ZildjianKX

    Member ZildjianKX GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    280
    Country:
    United States
    Or MML. Still trying to figure out if the versions they are shipping now work.
     

Share This Page