EZ4, there is no Chinese version... right?

Discussion in 'EZ-Flash' started by shtonkalot, Nov 19, 2006.

Nov 19, 2006
  1. shtonkalot
    OP

    Member shtonkalot Can't hold on much longer, But I'll never let go!

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    954
    Location:
    Gosford, Australia
    Country:
    Australia
    I'm pretty sure I know the answer but would love confirmation.
    I know you can select the language but want to make sure there is no different versions of EZ4.
     
  2. martin88

    Member martin88 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    990
    Country:
    Canada
    Nope. Just one version (of hardware and software).
     
  3. shtonkalot
    OP

    Member shtonkalot Can't hold on much longer, But I'll never let go!

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    954
    Location:
    Gosford, Australia
    Country:
    Australia
    Thanks, I needed to be sure.
     
  4. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    How do i change The language from chinese to english (i know i read this somewhere but i forgot)

    plz!
     
  5. cory1492

    Member cory1492 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2005
    Messages:
    1,489
    Location:
    Home, WhereElse?
    Country:
    Canada
    Go to GBA mode (if using NDS) - start without passme and click the GBA logo in the DS menu
    Once it boots, select the icon 2nd from the bottom
    Press A two times, another menu opens
    Press A again, another menu opens
    press down once (select English) and press A again.
     
  6. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    thanks mate!
     

Share This Page