EZ IV RAM with M3Real

Discussion in 'EZ-Flash' started by Satangel, Apr 26, 2008.

Apr 26, 2008

EZ IV RAM with M3Real by Satangel at 7:51 AM (1,070 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Satangel
    OP

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    How do I get the EZ IV miniSD version running with the Opera Browser with a M3Real in my slot1?
     
  2. Satangel
    OP

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Anyone?
     
  3. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    You don't. AFAIK, the only EZ-Flash carts that can be used as RAM for the browser are the 3-in-1 and the EZ4 Lite Deluxe.
     
  4. Satangel
    OP

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    I thought I read somewhere it was possible.
     
  5. Zalda

    Member Zalda GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    432
    Country:
    Denmark
    I think it is also possible, I remember reading it somewhere...
     
  6. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Feel free to find that info and post it, and I'll never claim otherwise agan.
     
  7. fryguy

    Member fryguy GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Messages:
    265
    Country:
    Sweden
    Maybe this is what you need, not sure though EZ4 2 in1 tool

    (i don't have an EZ4 myself).
     
  8. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    That is what you would need if it worked on the EZ-4, but I've always heard that it only worked with the Lite Deluxe. I suppose it's worth trying if you really want to run the browser with the EZ-4.

    If you do get it working, please post the method here.
     
  9. Satangel
    OP

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Just tried it with EZ4 2in1 tool and with the newest GBA Exploader, and it didn't work...
     

Share This Page