EZ Flash IV Shiny Gold Save Issues

Discussion in 'GBA - Console and Game Discussions, Help and Tips' started by 8BitWalugi, May 12, 2009.

May 12, 2009
  1. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    Okay, when i play Shiny Gold, it skips the main menu and instantly does a new game. This is after i ran the game through the EZ Flash Game manager-thing. Before i did that, it said 'The 1m chip is not installed' and skipped to new game. So, what can i do to make the game play properly?

    Oh and a bit of a side thing, is it possible to get the time actually working with an EZ IV (Boktai, Pokemon etc.)?
     
  2. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    COME ON! Please help me with this!
     
  3. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
  4. Athlon-pv

    Member Athlon-pv GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    621
    Country:
    United States
  5. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    That didn't help. Any other suggestions?
     
  6. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
  7. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    have you tried fixing the game header with gbata (gba tool advance) before trying to use it with your flashcard!?
     

Share This Page