EZ-FLASH IV for GBA/GBA SP/NDS

Discussion in 'EZ-Flash' started by Madridi, May 11, 2009.

May 11, 2009
  1. Madridi
    OP

    Member Madridi Card Collector

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    2,424
    Location:
    Doha
    Country:
    Qatar
    Hi,

    I purchased EZ-Flash IV (just for the heck of it) and I have a couple of questions.

    1- Where can i find its setup?
    2- Does it use the same setup files as EZ-Flash IV lite Deluxe?
     
  2. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,716
    Country:
    United Kingdom
  3. Madridi
    OP

    Member Madridi Card Collector

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    2,424
    Location:
    Doha
    Country:
    Qatar
    Thanks for your fast response.
    Yeah I keep following your packs as I use them for ez lite deluxe

    cool so that means the only thing I have to do is put the micro sd i use in lite deluxe into this and i'm done?

    Thanks [​IMG]
     
  4. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,716
    Country:
    United Kingdom
    Yeah you can swap at will (I have several microSD I use in rotation).
    Do note though that saves are held in the ram and written on the next boot and can overwrite saves if you double up games or create odd files if you do not have the save in there. You can skip it though if you set the options in the menu (autosaving is able to skip, obliged is unable to skip).
     
  5. Madridi
    OP

    Member Madridi Card Collector

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    2,424
    Location:
    Doha
    Country:
    Qatar
    understood.. Thanks [​IMG]
     

Share This Page