EZ Flash 3in1 Or EZ Flash V For Slot 2

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by rockstar99, Aug 4, 2009.

Aug 4, 2009
  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Im using an acekard 2i for my ds lite and need a slot 2 which one of these is better
    ex flash 3in1
    ez flash v

    whcih is better fir ak2i running AKIAO
     
  2. btags

    Newcomer btags Member

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    EZ Flash V is a slot 1 card while the EZ Flash 3 in 1 is a slot 2 device allowing you to play gba games, adds ram, and has rumble. So if you want a slot two device get the EZ Flash 3 in 1
     
  3. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    no but ez flash v also has a slot 2 version
     
  4. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    No it doesn't. You're probably thinking of the EZ Flash IV.
     
  5. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
  6. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    [​IMG] That is a 3 in 1.
     
  7. fgghjjkll

    Member fgghjjkll GBATemp MegaMan

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    2,040
    Country:
    Australia
    does the ak2 have 3-1 compatibility?
    i thought only AKAIO does.
     
  8. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Errr yes? An Ak2 can run akaio. Unless you are talking about the official which I have no idea if it does.
     
  9. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    im using akaio

    Posts merged

    im using akaio
     

Share This Page