EZ Flash 3in1 into GBA?

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by villa_bryan, Sep 29, 2007.

Sep 29, 2007

EZ Flash 3in1 into GBA? by villa_bryan at 12:18 AM (842 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. villa_bryan
    OP

    Newcomer villa_bryan Advanced Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    Hi i have ds, my girl has an sp. If i buy her and ezflash V 3in1 and load the games onto it, would she be able to us it? or would i have to get a more expensive ez iv or III?
     
  2. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    If it is the GBA sized 3in1, yes you can.
     
  3. villa_bryan
    OP

    Newcomer villa_bryan Advanced Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    yeah it would be that one, the gba size. so would the GBA have to have any special modification? Would the gui be different?
     
  4. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    There would be no GUI for the 3in1. The 3in1 would act like a single standalone game.
     
  5. villa_bryan
    OP

    Newcomer villa_bryan Advanced Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    o i see, sweet, thanx
     

Share This Page