EZ Flash 3in1+ Freeze on GBA Splash Screen

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by basher, Aug 13, 2009.

Aug 13, 2009
  1. basher
    OP

    Newcomer basher Newbie

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I posted this in another section of the forum:

    I am currently trying to get roms to play on my EZ Flash 3in1+ card. My Slot 1 card is a R4iii card. Whenever I load any game (whether or not I load it in NOR or SRAM) the ROM freezes on the GBA logo screen. To load I am using GBA Exploader 58b. I have tried the search functionality and googling my problem and have seen people have the same issue but no resolution steps listed. Any help would be greatly appreciated.

    Thanks,
     
  2. greator

    Member greator GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 14, 2008
    Messages:
    128
    Location:
    In your head...
    Country:
    Malaysia
    Sorry Basher, This is not an answer but just a bump. I have this problem too.

    Seriously guys, I've read alot of thread asking about problem with saving and cheat doesn't work. Now I have a problem here which I cant even play GBA on my DS with 3 in 1.

    The rom loads into NOR but it wont even boot and stuck at the Gameboy screen (without the Nintendo logo which means its like I didn't inserted the cart).

    Please someone help us on this. We like to enjoy GBA games too.
     
  3. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,802
    Country:
    Antarctica
    use a different loader like cory's. Follow the link in my sig.

    Thats for the both of you.

    @greator
    your probably looking in all the wrong places for an answer.
     
  4. IceRentoraa29

    Member IceRentoraa29 Don't get in between a kid and his ice cream cone.

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    209
    Location:
    The Land of Wuz AKA: Kuromi
    Country:
    United States
    Try patching your games through the EZ Flash 4 client (get it from here) and then run the patched games on the 3n1.
     
  5. greator

    Member greator GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 14, 2008
    Messages:
    128
    Location:
    In your head...
    Country:
    Malaysia
    I still have those problem, but I'm gonna post it here
     

Share This Page