EZ Flash 3 in 1 works on Sakura?

Discussion in 'M3 Adapter' started by RevLTD, Feb 28, 2009.

Feb 28, 2009

EZ Flash 3 in 1 works on Sakura? by RevLTD at 4:58 PM (1,045 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. RevLTD
    OP

    Newcomer RevLTD Advanced Member

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    I read the Sakura FAQ, and didn't see anything about it so I'd figure to ask here. Does it work? Or would I have to use touchpod to make it work? Either way it isn't a bother to me, because I just want to make sure it works on the m3 in some way. Thanks!
     
  2. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    only the older 32MB 3in1's work with m3 products, but someone with enough programming skills can make the 64MB ones work too.
    right now for the 32MB 3 in 1's you need GBA exploader 0.57(newer won't work)
     
  3. RevLTD
    OP

    Newcomer RevLTD Advanced Member

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    Okay, so what you are saying is I can not use the 3in1+? The non plus version will work? I barely know anything about the slot 2 devices, so please deal with me.
     
  4. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,191
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    basically the old ver works (you must use GBA Exploader though, you cannot use the gba loading or any of the other slot-2 features that are in sakura or touchpad)

    the new ver (+ plus ver as its know) doesnt work on anything it seems (I think it only works on the EZ FLash V and a beta firmware for cyclo might have added support for it...)

    if you have a M3 Real already, save yourself all the trouble and just get a M3 GBA Expansion Pak
    http://www.realhotstuff.com/expansion-pack-real-p-266.html
     
  5. RevLTD
    OP

    Newcomer RevLTD Advanced Member

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    Thanks Joe88, that was all I needed. I didn't want it just for the GBA, I want it mostly because it is all in one and there is no need to lug around 3 different expansion units.
     
  6. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,191
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    just so you know rumble is really useless (this is mainly with the ez flash 3-in-1 but pretty much all rumble capable paks) it barely rumbles, it just makes a ton of noise for the most part
    I never used the rumble pak (just to try it but after that I found it pointless)

    the GBA pak doubles as a GBA + RAM cart also
    I just keep my GBA pak in the speed up sakura also to use built in GBA (and all the cool features that come with it), and sometimes on the rare occasion use it for the web browser
     

Share This Page