EZ Flash 3 in 1 problems

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by HolmesNumba187, Nov 11, 2008.

Nov 11, 2008

EZ Flash 3 in 1 problems by HolmesNumba187 at 5:53 PM (1,042 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. HolmesNumba187
    OP

    Newcomer HolmesNumba187 Advanced Member

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    91
    Location:
    Miami, FL
    Country:
    United States
    I've had my EZ flash 3 in 1 for about 5 months and it has been working perfectly with my Cyclo DS. Yesterday I tried playing some GBA games on it like I usually do but when it got to the intro screen that says Game Boy, the Nintendo logo is all messed up and I can't seem to play any game. Can someone please help? I would greatly appreciate it. Thanks
     
  2. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
    game your playing might require patching.
     
  3. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Open the rom with GBATA and fix the header. That should make it bootable.
     
  4. HolmesNumba187
    OP

    Newcomer HolmesNumba187 Advanced Member

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    91
    Location:
    Miami, FL
    Country:
    United States
    well i finally fixed it, all i did was squeeze the ez flash 3 in 1 with my hand and I tried it and everything worked. wonder what was wrong..thanks anyway
     

Share This Page