ez flash 3-in-1 problem

Discussion in 'CycloDS' started by bclowe, Apr 14, 2008.

Apr 14, 2008

ez flash 3-in-1 problem by bclowe at 11:41 PM (1,029 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. bclowe
    OP

    Newcomer bclowe Advanced Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    84
    Country:
    United States
    so ive read that the cyclods has the rumble feature for the ez flash 3-in-1 integrated, but it's only for the older version of the ez flash.

    im using rudolph's gba exploader, but it only lets me use the sram and the nor options, not the expansion menu that i could use on my old r4.

    my question is how do i enable the rummble?

    is there another program i need?
     
  2. The Chow

    Newcomer The Chow Member

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    47
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Go to this wiki page for the EZ Flash 3-in-1/CyclosDS compatibility. You'll see that the anchor that I linked you to has a .zip file in a link that says "soft reset".

    In that archive, you'll find something called "softreset.cevo" (or something similar). Place it in the root of your card, and you'll be able to get to that menu in the Rudolph App by pressing R twice.
     
  3. bclowe
    OP

    Newcomer bclowe Advanced Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    84
    Country:
    United States
    ah, thank you
     

Share This Page