1. phillyrider807

    phillyrider807 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    355
    Country:
    United States
    Pokemon masters needs a vpn for it to work.
     
  2. Zumoly

    Zumoly GBATemp Analyst
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2018
    Messages:
    1,699
    Country:
    Mali
    Overall I'm pretty satisfied. I always wanted to play Space Marshals 2 on Switch.
     
  3. Smoker1

    Smoker1 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2015
    Messages:
    2,700
    Country:
    United States
    RetroArch Users - Anyone get the MAME Cores properly Configured with the Joycons? They work great In-Menu, but In-Game they do not work properly. Was able to get In-Menu with the On-Screen Overlay Controls showing, and the Listings in Controls are not showing anything.
    Need for MAME, MAME2016, MAME2015
     
  4. tomman321

    tomman321 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2016
    Messages:
    129
    Country:
    United States
    That's not the issue because I'm using a VPN. Without it, it says it's "under maintenance". With VPN I can get in on my phone but not switch. I get the error code.
     
  5. total_n000000b

    Newcomer

    Joined:
    Jan 15, 2015
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Is there anyway to remap the joycon controls? The control sticks are not analog but digital hence useless, middle clicks don't register and I cannot play any of the rockstar games: (GTA San Andreas etc)
     
  6. gamemasteru03

    gamemasteru03 Nintendo nerd
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    1,183
    Country:
    United States
    If you apply the joycon patch then the sticks will be seen as analog. You can get it on the xda thread for andriod.
     
  7. tomman321

    tomman321 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2016
    Messages:
    129
    Country:
    United States
    Okay installing magisk fixed pokemon masters. On another note, any one know how to fix the "Couldn't capture screenshot" when trying to screenshot with vol down and power?
     
  8. grootus

    grootus Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 23, 2018
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Known bugs:
    Screenshots do not work
     
  9. LucasM3

    LucasM3 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 22, 2019
    Messages:
    110
    Country:
    Canada
    What is n64 emulation like? Full speed? Also what gaves does android have that are like console releases and not like pay to win candy crush games.
     
    Smoker1 likes this.
  10. Smoker1

    Smoker1 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2015
    Messages:
    2,700
    Country:
    United States
    Mupen64Plus FZ - Works great, however, some Games do not go into the Game, or do not load for some reason.
     
  11. Shalashaska98

    Shalashaska98 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2018
    Messages:
    474
    Country:
    United States
    Wonder if a console can get banned if connected on Android
     
  12. stewacide

    stewacide GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 22, 2018
    Messages:
    238
    Country:
    Canada
    Very very unlikely since it's not touching NAND at all.
     
    Shalashaska98 likes this.
  13. Esppiral

    Esppiral GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    290
    Country:
    Any way to acces and buy Nvidia Shield tegra games?
     
  14. Bryan1986

    Bryan1986 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 20, 2018
    Messages:
    58
    Country:
    United Kingdom
    Hi does the ps4 remote play work well?
     
  15. gamemasteru03

    gamemasteru03 Nintendo nerd
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    1,183
    Country:
    United States
    It works but joycons dont work with it.
     
    Bryan1986 likes this.
  16. Bryan1986

    Bryan1986 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 20, 2018
    Messages:
    58
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for the reply. Can you connect a ps4 controller to it? Prob a silly question
     
  17. gamemasteru03

    gamemasteru03 Nintendo nerd
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    1,183
    Country:
    United States
    Yes you should be able to connect a ps4 controller to it.
     
    Bryan1986 likes this.
  18. 98otiss

    98otiss irrelevant folfcoon
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    985
    Country:
    Canada
    has anyone successfully gotten nvidia shield's chinese wii games? i have shieldifier flashed but the game just doesnt work, it closes with the "has stopped." message
     
  19. switchnell

    switchnell Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 29, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    Philippines
    Edit: Found a good guide from XDA forum but I am not allowed to post links yet. Check it out :)

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    For those wanting to have joycon in PS4 Remote Play. There's a new guide in XDA :)
    Sorry I'm not allowed to post any links yet. I tested and it works great!
     
  20. Kaybag182

    Kaybag182 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 12, 2018
    Messages:
    113
    Country:
    Australia
    Anyone know how to get Star Wars KOTOR working?
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Experience, LineageOS, publicly