Expansion pack not detected?

Discussion in 'M3 Adapter' started by strata8, Jul 24, 2008.

Jul 24, 2008

Expansion pack not detected? by strata8 at 9:36 AM (930 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. strata8
    OP

    Member strata8 Look! A pointless distraction!

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    618
    Location:
    over there
    Country:
    Australia
    When I put the GBA expansion pack in to the DS, it's not detected at all. It works the first time I put it in, but after I reboot the DS it stops working. To get it working again I have to fiddle around with it, but then after rebooting the DS, it's suddenly not detected anymore....

    Any suggestions?
     
  2. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,191
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    take the exp pak apart and make sure it is aligned correctly
    then put it back together

    some times the PCB turns slightly not allowing the pins to make full contact
     
  3. strata8
    OP

    Member strata8 Look! A pointless distraction!

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    618
    Location:
    over there
    Country:
    Australia
    It worked. Thanks!
     
  4. strata8
    OP

    Member strata8 Look! A pointless distraction!

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    618
    Location:
    over there
    Country:
    Australia
    Oh damn, now it's happening again. It started giving me the error message again, and I realised it was being pushed sidewards as it entered the DS. I tried to tighten it, but the screw hole just wore out, so now it's moving up and down as well. [​IMG] This is really irritating...
     

Share This Page