Tutorial Exclusive Online play for banned members Network possible

Tiagomcs20

Member
Newcomer
Joined
Nov 26, 2019
Messages
7
Trophies
0
Age
33
XP
28
Country
Portugal
Stupid question but am I only be able to play with other people on the same server or can I play with people playing "official" as well?
You cannot play with the Official people cause you are playing on custom servers. You will only play with the people on these servers, but there's a lot of people there, join the discord group. Good luck and have fun!

--------------------- MERGED ---------------------------

Btw, i tried this already and all works very well. Its so good to have people to play with :D:D
 

TheOneDemon

New Member
Newbie
Joined
Jul 29, 2017
Messages
4
Trophies
0
Age
23
XP
46
Country
Australia
Is there any way to play smash bros ultimate with a hacked switch and a non hacked switch? With this or another way?
 

Latias4ever

Active Member
Newcomer
Joined
Sep 17, 2009
Messages
37
Trophies
0
XP
197
Country
I have no idea what's going on, but when I'm trying to set my Switch to connect to my router with an IP in the specified 10.13 range, it gives me a 2110-3127/"Could not perform DNS name resolution." error.

My local network's IP is in the 192.168 range, and when I set an IP in that range, I can connect, but I can't access any lanplay server.

What exactly am I doing wrong here?
 
  • Like
Reactions: prukpruk

Adventurer

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jan 25, 2016
Messages
67
Trophies
0
Age
33
XP
131
Country
United States
Would this potentially trick Fire Emblem Three Houses into thinking it's online when it's really not? I'm not sure if it actually needs to retrieve anything from the internet for the online-only content.
 

Feffe

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 12, 2008
Messages
196
Trophies
0
XP
1,277
Country
Italy
-press enter. it will prompt you to enter your switch's LAN "interface".

Your interface will be the option containing your PCs IP address.
To find your PCs IP address, go to start on your PC and type in CMD. In CMD type: ipconfig
-you should get something like this
I'm having some issues with this step. Lan-play doesn't ask for the LAN interface.

This is what I'm getting:

--relay-server-addr is required
Input the relay server address [ domain/ip:Port ]:189.222.60.255:11451
Opening interfaces
[DEBUG]: open \Device\NPF_{D8E8309D-B724-4AB1-85AD-16FA9199F6C9} ok
[DEBUG]: open \Device\NPF_{FF810E48-B57E-446C-941E-6C07B679A6B4} ok
pcap loop start
[DEBUG]: packet init buffer 000000000056EA00
Server IP: 189.222.60.255

And after connecting the Switch (to the same connection as my PC):
[DEBUG]: IConnection::IConnection
[DEBUG]: TcpConnection::onConnection
[DEBUG]: ptcp->onConnect
[DEBUG]: lwip->onClose
[DEBUG]: IConnection::writeCallback -4081
 

CrazyRach82

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Feb 17, 2017
Messages
89
Trophies
0
Age
39
XP
503
Country
Can anyone help? I enter the server and I get:
--relay-server-addr is required
Input the relay server address [ domain/ip:Port ]:35.236.10.223:11451
Opening interfaces
[DEBUG]: open \Device\NPF_{1BCD2439-828E-40E6-9D0D-84C1CA785C10} ok
[DEBUG]: open \Device\NPF_{B2CB908E-39F7-46E1-95AA-0A8C5E5988F2} ok
[DEBUG]: open \Device\NPF_{A24629B9-D4FA-406B-A24E-0D6DAB7A3999} ok
pcap loop start
[DEBUG]: packet init buffer 000000000056EA00
Server IP: 35.236.10.223

Can anyone help with whats wrong or what to do next? thanks
 

HaloEffect17

Hiya!
Member
Joined
Jul 1, 2015
Messages
1,288
Trophies
1
XP
2,256
Country
Canada
I did a bunch of troubleshooting and while I followed all the steps, I was not able to get it working on my home network, only a mobile hotspot. Therefore, I know that I have to change something with my router to make it work. The thing is, winpcap works just fine on my home network, but the Switch just doesn't connect. ldn_mitm enabled as well on 9.2, 10.5 atmosphere.
 

KanterZ

YouTuber, Modder. I also do SOFTMOD Services
Member
Joined
Oct 9, 2015
Messages
399
Trophies
0
Age
25
Website
www.jj-kun.com
XP
527
Country
Philippines
If I'm reading this right, in theory, we could hold online Pokemon Sword and Shield LIVE TOURNAMENT event and have LAN Spectator Mode enabled, correct?

(Since Spectator mode is only available on LIVE EVENTS)
 

prukpruk

Member
Newcomer
Joined
Mar 26, 2020
Messages
23
Trophies
0
Age
25
XP
110
Country
Thailand
I have no idea what's going on, but when I'm trying to set my Switch to connect to my router with an IP in the specified 10.13 range, it gives me a 2110-3127/"Could not perform DNS name resolution." error.

My local network's IP is in the 192.168 range, and when I set an IP in that range, I can connect, but I can't access any lanplay server.

What exactly am I doing wrong here?

Im having this problem as well, please help!
 

boondoksaint

Member
Newcomer
Joined
Jul 22, 2020
Messages
5
Trophies
0
Age
28
XP
15
Country
United States
Its crazy how smart people are to get things like this to work! Credits to everyone involved! I would not even know where to begin to do something like this.
 

oiKazzoo

New Member
Newbie
Joined
Aug 27, 2020
Messages
3
Trophies
0
Age
19
XP
14
Country
France
Hey, i want to play ACNH with a OFW switch but i'm in CFW, is there any way to get this to work with a OFW and CFW, been trying for 2 days with Available servers and with my own server but i couldn't get this to work, thanks
 

xaxa

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Sep 13, 2009
Messages
96
Trophies
0
Location
New York, NY
Website
Visit site
XP
433
Country
United States
I need help, I have follow tutorial propely but then i get DNS error'' Could not perform DNS name resolution''
how can i get this to work?
Make sure you can access the DNS server from your computer first. On MacOS Terminal, Linux terminal, or Windows CMD prompt, type:

nslookup www.youtube.com 163.172.141.219
or
nslookup www.youtube.com 207.246.121.77

You should get an IP address, or more likely a LIST of IPs, as a response. If the command times out, the DNS server could possibly be blocked either at a network level or a country level.


You can change the order of the primary and secondary DNS depending on response time as both IPs are in different countries:
  • 163.172.141.219 (France)
  • 207.246.121.77 (USA)
 
Last edited by xaxa,
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    kenenthk @ kenenthk: https://youtube.com/shorts/elsecgCv4cA?feature=share