1. Tiagomcs20

    Tiagomcs20 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 26, 2019
    Messages:
    7
    Country:
    Portugal
    You cannot play with the Official people cause you are playing on custom servers. You will only play with the people on these servers, but there's a lot of people there, join the discord group. Good luck and have fun!

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Btw, i tried this already and all works very well. Its so good to have people to play with :D:D
     
  2. TheOneDemon

    TheOneDemon Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 29, 2017
    Messages:
    4
    Country:
    Australia
    Is there any way to play smash bros ultimate with a hacked switch and a non hacked switch? With this or another way?
     
  3. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    12,252
    Country:
    United States
    Smash does not support LAN play normally so it is impossible without hacking or local play.
     
    TheOneDemon likes this.
  4. Latias4ever

    Latias4ever Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    I have no idea what's going on, but when I'm trying to set my Switch to connect to my router with an IP in the specified 10.13 range, it gives me a 2110-3127/"Could not perform DNS name resolution." error.

    My local network's IP is in the 192.168 range, and when I set an IP in that range, I can connect, but I can't access any lanplay server.

    What exactly am I doing wrong here?
     
    prukpruk likes this.
  5. Ishzark

    Ishzark GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 18, 2018
    Messages:
    129
    Country:
    Germany
    so do I need something like a lan adapter for my switch or does it work with WLan as well?
     
  6. felixsrg

    felixsrg Temp's Ghost
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Messages:
    257
    Country:
    Colombia
    It works over wLAN as well, jusy make sure to be using 90DNS before following this tutorial.
     
    Ishzark likes this.
  7. anticomanc

    anticomanc Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United States
  8. Adventurer

    Adventurer Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 25, 2016
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    Would this potentially trick Fire Emblem Three Houses into thinking it's online when it's really not? I'm not sure if it actually needs to retrieve anything from the internet for the online-only content.
     
  9. CielRaven

    CielRaven Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 2, 2019
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    I am assuming you cannot play online with strangers in games like Pokemon Sword or Diablo 3?
     
  10. Feffe

    Feffe GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    179
    Country:
    Italy
    I'm having some issues with this step. Lan-play doesn't ask for the LAN interface.

    This is what I'm getting:

    --relay-server-addr is required
    Input the relay server address [ domain/ip:Port ]:189.222.60.255:11451
    Opening interfaces
    [DEBUG]: open \Device\NPF_{D8E8309D-B724-4AB1-85AD-16FA9199F6C9} ok
    [DEBUG]: open \Device\NPF_{FF810E48-B57E-446C-941E-6C07B679A6B4} ok
    pcap loop start
    [DEBUG]: packet init buffer 000000000056EA00
    Server IP: 189.222.60.255

    And after connecting the Switch (to the same connection as my PC):
    [DEBUG]: IConnection::IConnection
    [DEBUG]: TcpConnection::onConnection
    [DEBUG]: ptcp->onConnect
    [DEBUG]: lwip->onClose
    [DEBUG]: IConnection::writeCallback -4081
     
  11. CrazyRach82

    CrazyRach82 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 17, 2017
    Messages:
    88
    Country:
    Can anyone help? I enter the server and I get:
    --relay-server-addr is required
    Input the relay server address [ domain/ip:Port ]:35.236.10.223:11451
    Opening interfaces
    [DEBUG]: open \Device\NPF_{1BCD2439-828E-40E6-9D0D-84C1CA785C10} ok
    [DEBUG]: open \Device\NPF_{B2CB908E-39F7-46E1-95AA-0A8C5E5988F2} ok
    [DEBUG]: open \Device\NPF_{A24629B9-D4FA-406B-A24E-0D6DAB7A3999} ok
    pcap loop start
    [DEBUG]: packet init buffer 000000000056EA00
    Server IP: 35.236.10.223

    Can anyone help with whats wrong or what to do next? thanks
     
  12. HaloEffect17

    HaloEffect17 Hiya!
    Member

    Joined:
    Jul 1, 2015
    Messages:
    1,251
    Country:
    Canada
    I did a bunch of troubleshooting and while I followed all the steps, I was not able to get it working on my home network, only a mobile hotspot. Therefore, I know that I have to change something with my router to make it work. The thing is, winpcap works just fine on my home network, but the Switch just doesn't connect. ldn_mitm enabled as well on 9.2, 10.5 atmosphere.
     
  13. KanterZ

    KanterZ YouTuber, Modder. I also do SOFTMOD Services
    Member

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    398
    Country:
    Philippines
    If I'm reading this right, in theory, we could hold online Pokemon Sword and Shield LIVE TOURNAMENT event and have LAN Spectator Mode enabled, correct?

    (Since Spectator mode is only available on LIVE EVENTS)
     
  14. prukpruk

    prukpruk Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 26, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Thailand
    Im having this problem as well, please help!
     
  15. boondoksaint

    boondoksaint Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 22, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Its crazy how smart people are to get things like this to work! Credits to everyone involved! I would not even know where to begin to do something like this.
     
  16. MrShadow675

    MrShadow675 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Thanks for the info. I got it up and running!
     
  17. ehnoah

    ehnoah GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    875
    Country:
    Netherlands
    Guess you cant stop cheating in this Servers xD
     
  18. Sofiando

    Sofiando Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 1, 2020
    Messages:
    12
    Country:
    France
    Hey, someone can help me to set up for Dragon Quest Builders 2 ?
     
  19. Jqwr

    Jqwr Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    This is awesome. Thanks!
     
  20. oiKazzoo

    oiKazzoo Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 27, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    France
    Hey, i want to play ACNH with a OFW switch but i'm in CFW, is there any way to get this to work with a OFW and CFW, been trying for 2 days with Available servers and with my own server but i couldn't get this to work, thanks
     
  21. oiKazzoo
    This message by oiKazzoo has been removed from public view by Joe88, Aug 28, 2020.
    Aug 27, 2020
  22. oiKazzoo
    This message by oiKazzoo has been removed from public view by Joe88, Aug 28, 2020.
    Aug 27, 2020
  23. oiKazzoo
    This message by oiKazzoo has been removed from public view by Joe88, Aug 28, 2020.
    Aug 27, 2020
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Exclusive, possible, members