error ret=1 using wad man 1.3

Discussion in 'Wii - Hacking' started by REALDEAL, Jun 7, 2009.

  1. REALDEAL
    OP

    REALDEAL GBAtemp Regular

    Member
    132
    0
    Jan 15, 2009
    liverpool
    everthing worked fine i was able to install wads...........decided to update my forwarder channel for both usb loaders ( configurable ang gx) got the wads and put them on my sd card and ran wm1.3 got the above error........i can uninstall/ install wads other wads but i can't get the latest loader channels/forwarder wads to run.............

    system 3.2e preloader/bootmii
    cios rev 10.
    2gb sd card
    any ideas...
     
  2. carbonyle

    carbonyle GBAtemp Fan

    Member
    360
    0
    Jan 9, 2009
    Swaziland
    Switzerland
    There just corrupted, try to redownload them or contact to guy who packed them
     
  3. manias

    manias GBAtemp Maniac

    Member
    1,258
    0
    Aug 7, 2007
    Netherlands
    there's a wadmanager 1.4 btw
     
  4. REALDEAL
    OP

    REALDEAL GBAtemp Regular

    Member
    132
    0
    Jan 15, 2009
    liverpool
    yeah i know i have dl it and the wads again just need to get the kids off the Wii...........1.3 has worked fine just the last 2 wads i got wont install
     
  5. carbonyle

    carbonyle GBAtemp Fan

    Member
    360
    0
    Jan 9, 2009
    Swaziland
    Switzerland
    Ther isn't much difference beetween 1.3 and 1.4 ...
    but with 1.4 you can choose the IOS used as firmware (i strongly recommend to use 249 if you have it)
    But all
     
  6. Dodi

    Dodi GBAtemp Regular

    Member
    243
    1
    Dec 20, 2008
    Somebody should make a topic with all the WadManager errors and meanings.
    That way people can just check that, if they have an error, instead of making a new topic. [​IMG]
     
  7. REALDEAL
    OP

    REALDEAL GBAtemp Regular

    Member
    132
    0
    Jan 15, 2009
    liverpool
    still cant get these to install error is actually error ret -1
     
  8. bugaveli

    bugaveli Banned

    Banned
    664
    0
    Dec 7, 2008
    United States
    In a remote place
    nobody will ever search before posting and if they did theyd never post to begin with
     
  9. REALDEAL
    OP

    REALDEAL GBAtemp Regular

    Member
    132
    0
    Jan 15, 2009
    liverpool
    i have searched and found threads relating to error ret=-6 , -2011, -1022, - 116, -2 ,-1035, -4100,
    -1017, -0, -1036 but not my problem............
     
  10. bugaveli

    bugaveli Banned

    Banned
    664
    0
    Dec 7, 2008
    United States
    In a remote place
  11. REALDEAL
    OP

    REALDEAL GBAtemp Regular

    Member
    132
    0
    Jan 15, 2009
    liverpool
    OK M8 . i did search and oh guess your better ( just put error ret = 1 in search box now again and it brings up loads just like your link don't know why it didn't do this 1st time......)
    anyway seems that there is no definate answer to this problem .....change sd card , format sd card, other guys r doing complete hbc install again etc and still doesn't work...........
    guess i'll just have to keep trying......