Error C2-12828-1 upon opening Vita Homebrew Browser

Discussion in 'PS Vita - Hacking & Homebrew' started by RagahRagah, Aug 17, 2018.

  1. RagahRagah
    OP

    RagahRagah Member

    Newcomer
    1
    Jul 24, 2018
    United States
    Title speaks for itself. Have tried deleting the data from ux0, reinstalling, trying various versions, rebuilding database. I didn't have this problem initially but after setting up my own SD2Vita the problem now persists. Is there perhaps a plugin I need or line for config.txt I need to add? Thanks.
     
  2. warheit

    warheit Member

    Newcomer
    3
    Sep 14, 2009
    Australia
    Melbourne
    if you are using sd2vita, all your configs and plugins should be in ur0. Once you have done that then delete the tai config in ux0
     
  3. RagahRagah
    OP

    RagahRagah Member

    Newcomer
    1
    Jul 24, 2018
    United States
    What exactly constitutes a plugin? What exactly needs to be in there? I followed the SD2Vita tutorial, I deleted that tai folder long ago. Is there a line I need to add to the config for HBB?
     
  4. AnotherMuggle

    AnotherMuggle Advanced Member

    Newcomer
    3
    May 24, 2009
    United Kingdom
    UK
    Are you starting VHBB with airplane mode enabled? That causes a crash for me. Disable airplane, connect to Wi-Fi and try again.
     
  5. RagahRagah
    OP

    RagahRagah Member

    Newcomer
    1
    Jul 24, 2018
    United States
    My Vita is always connected to wifi.
     
  6. crewsro

    crewsro Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 17, 2009
    United States
    I'm having the same issue. It also started after setting up sd2vita. That was a nightmare btw. While trying to setup sd2vita, my memory card corrupted and I had to start over from the beginning, reinstalling h-encore and everything. Anyway, I am able to download and run some things from vita HBB but some thing makes it force close. The ones I've noticed are, when clicking ports, and when clicking the utility PC Link. Any solutions?
     
  7. crewsro

    crewsro Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 17, 2009
    United States
  8. Tri-Z

    Tri-Z Tri z

    Member
    5
    Nov 25, 2005
    United States
    USA

    Worked for me too. I just have Sony memory card. It would always crash when would scroll further down. Now it doesn’t. I’ve deleted app and reinstalled but that didn’t work. But deleting the folder inside of data did. Thanks
     
    crewsro likes this.
Loading...