Error 2011 (Wads)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by vistauk, Sep 20, 2009.

Sep 20, 2009

Error 2011 (Wads) by vistauk at 10:36 AM (1,129 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. vistauk
    OP

    Newcomer vistauk Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    37
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I have been trying to add some wads on my wii :

    3.4U - Softmod

    but been having some problams on installing some wads ? [​IMG] I wanted to play Tales of monkey island 2 NTSC but everytime when I click on the channel it brings up : channel cant be access or found ? where has iv got Pal vision of monkey island 1 and works great... I have tryed region free and nothing [​IMG]

    (2011 error - TOMIC2RF.wad)

    any help possabile plaese
    thanks
     
  2. mattjd

    Member mattjd GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    233
    Location:
    Malvern
    Country:
    United Kingdom
    Update to a better firmware like 4.1 then install the region free channels/ sd channels hacks with preloader.

    It could also be a bad wad.
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    error 2011: no cIOS or bad install of cIOS
     
  4. mattjd

    Member mattjd GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    233
    Location:
    Malvern
    Country:
    United Kingdom
    WHat he said [​IMG] ^^
     
  5. vistauk
    OP

    Newcomer vistauk Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    37
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    please can anyone help me !

    I have tryed everything evern tryed ICSO38 rev13 and still getting the same error
     
  6. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
    install cIOS 38 rev 14.
     
  7. AtomBlaster

    Newcomer AtomBlaster Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    I tried to update, too, but no matter what I do, I can't get the cIOS to install. The actual IOS installs just fine, though.
     

Share This Page