error 1178

Discussion in 'Wii - Hacking' started by muffin, Sep 26, 2010.

Sep 26, 2010

error 1178 by muffin at 7:55 AM (2,363 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. muffin
    OP

    Member muffin GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    105
    Country:
    United Kingdom
    what i dont understand is that although the game will only seem to work on 1 consol we have tried to reburn the game using imageburn and also setting the layerbreak and yet i still get these errors altough i done the same thing with the first game that worked . it comes up with the 1178 error cannot read disc id and yet the game would work 100% through the wii disc channel and yet through the second wii it wont work even through a loader the game was the same as yours a hired one and yet when i burnt the first one it worked fine but reburning it allways comes up with a 1178 error even on the first wii when the game worked 100% so now i am confused both consols have got 4.2e and have neogamma r9 beta 26, homebrew 1.0.8 ios61 v21.29, darkcorp v1.1 .divx ect ..
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Did you set the correct layer break?
     
  3. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    So you have a disc that works on 1 Wii in disc channel only and throws an error when using a loader? And it does not work at all in another Wii? Bad burn???
     
  4. muffin
    OP

    Member muffin GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    105
    Country:
    United Kingdom
    thankyou for your replys the layer break was set correctly other users have said about a bad burn before but on 10 disc's ?????? i cant be that unlucky can i
     
  5. dn_angel000

    Member dn_angel000 Phantom User

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    592
    Country:
    United States
    What DVDs r u using??
     
  6. muffin
    OP

    Member muffin GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    105
    Country:
    United Kingdom
    thankyou for your reply i am useing verbatim dvd + and dvd - which i have never had any problems before useing these disc's
     
  7. dn_angel000

    Member dn_angel000 Phantom User

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    592
    Country:
    United States
  8. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    I would think that a burning program would not even let him burn a 7.5GB ISO onto a 4.37GB disc.
     
  9. dn_angel000

    Member dn_angel000 Phantom User

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    592
    Country:
    United States
    Or u can switch 2 USB Loading!?
     

Share This Page