Error 002

Discussion in 'Wii - Hacking' started by WeeBabyDoll, Feb 13, 2010.

Feb 13, 2010

Error 002 by WeeBabyDoll at 2:44 PM (2,542 Views / 0 Likes) 33 replies

  1. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Hey everyone,
    I just downloaded the new super mario bros game for the wii and everytime I try and play it - it comes up with error 002 on a blue screen. I have no idea what to do...
    Can anyone help?
    Also, sorry if this is in the wrong section, please feel free to move it.
     


  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Enable 002fix in the settings of your loader
     
  3. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Hey there, I am using Backup Launcher 0.3 gamma IOS249 I went into the config options in the loader and there doesn't seem to be an option to enable 002 fix.
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
  5. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Oh right...that's probably the problem, eh? [​IMG]
    How would I go about removing my old player and reinstalling the new to date version??
     
  6. cwstjdenobs

    Member cwstjdenobs Sodomy non sapiens

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,757
    Location:
    Ankh-Morpork
    Country:
    United Kingdom
    I only think that counts if you upload it and pics as proof so they can track you down with sophisticated technological methods.
     
  7. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Can anyone point me in the right direction of a easy tutorial on how to remove Gamma 0.3 and installing the new version?? Your help will be greatly appreciated.
     
  8. elmariachi

    Member elmariachi GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    290
    Location:
    Amsterdam
    Country:
    Netherlands
    No need to uninstall the old one just get the new one of Neogamma in the Loaders section of this forum and the latest cIOS Rev 17, also search that one on the forums [​IMG]
     
  9. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Right I have downloaded the Cios rev 17 and extracted it to the apps folder in my sd card, for neogamme do I inzip it all to the root of my sd card?? Sorry my friend did this for me the first time around...
     
  10. cwstjdenobs

    Member cwstjdenobs Sodomy non sapiens

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,757
    Location:
    Ankh-Morpork
    Country:
    United Kingdom
    Just the apps and NeoGamma folders.
     
  11. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    The folders I have in my SD card are
    apps
    bootmii
    wad
    private
    00000001

    I also have boot.elf in the root of my sd card with IOS36-64-v1042

    So would I put it in the apps folder?
     
  12. cwstjdenobs

    Member cwstjdenobs Sodomy non sapiens

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,757
    Location:
    Ankh-Morpork
    Country:
    United Kingdom
    In the neogamma download there's an apps and a NeoGamm folder, copy those to your SD.
     
  13. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    You also need IOS38-64-v3867.wad for cIOS rev17. Do away with 00000001. The neogamma folder goes in the apps folder.
     
  14. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Right, I have put Cios38r17 in my apps folder, copied the NeoGamma folder (with the gameconfig and .wip files) to the root of my SD card, put the NeoGamma folder with boot.dol in the apps folder....
    Now is it a case of installing the Cios and then the new NeoGamma?
     
  15. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Yes, but remember that unless you have an internet connection on your Wii, the cIOS installer won't run unless you have the wad file I mentioned in my last post on the root of your SD
     
  16. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Right I see, I looked in the Filetrip section and there doesn't seem to be a download for it...where could I find it?
     
  17. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Not from Filetrip, it's not allowed. Get NUS Downloader and get it from there. Either that or google is your friend.
     
  18. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Right, I have downloaded the Ios now, is there a specific order I need to install the new cIOS38r17, NeoGamma and the new Ios??
     
  19. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    It's okay, got everything installed and its working! Thank you so much for your patience and help
     
  20. WeeBabyDoll
    OP

    Member WeeBabyDoll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    259
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Oh dear, an error occured while on the 2nd level...it reads -

    An error has occured. Press the ject button to remove the disc and turn off the power to the console. Please refer to the wii operations manual for details.
     

Share This Page