Emulators for the GC/WII

Discussion in 'Wii - Hacking' started by trm382, May 30, 2007.

May 30, 2007

Emulators for the GC/WII by trm382 at 3:07 PM (1,118 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. trm382
    OP

    Newcomer trm382 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Couple questions:

    Anyone know why I cant get 2 player to work on the SNES emulator that comes with the wiikey setup disk?

    and where can I get working NES, Genesis, and N64 emulators for the GC?

    Thanks
     
  2. Abstract3000

    Newcomer Abstract3000 Advanced Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    63
    Location:
    Salem, OR
    Country:
    United States
  3. 2short

    Member 2short GBAtemp Regular

    Joined:
    May 18, 2003
    Messages:
    271
    Location:
    in the northern cold...
    Country:
    Denmark

    that's strange... I only have on gc controller right now, a wavebird, don't think I've tested it in the 2nd port... well maybe I should before getting another one then!
     
  4. kokiri_link

    Member kokiri_link GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    211
    Location:
    Peterborough
    Country:
    United Kingdom
    Yeah they do work 0_o. Are you sure that you had the frequency correct?
     
  5. Abstract3000

    Newcomer Abstract3000 Advanced Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    63
    Location:
    Salem, OR
    Country:
    United States
    yeah it took me awhile to figure out, I have went through and tested every feature of all the emulators on that disc and for the longest time i was convinced the 2 player feature didn't work till i went and grabbed a standard instead of the 2 wavebirds I had already plugged in and it worked just fine.
    Ps - there is No N64 emu on the cube or wii
     
  6. trm382
    OP

    Newcomer trm382 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    yeah but i have two regular controllers, any ideas?

    is there a setting?
     
  7. kokiri_link

    Member kokiri_link GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    211
    Location:
    Peterborough
    Country:
    United Kingdom
    My wavebird works in port 2 :s
     
  8. SnickS

    Member SnickS GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    127
    Country:
    Netherlands
    Did you plug them in before starting the setup disc?
    The 2 player feature only works for me when I plug them in before starting the setup disc
     
  9. djgarf

    Former Staff djgarf I Am A Raver

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    2,955
    Location:
    England U.K.
    Country:
    United Kingdom
    yes their is.
    they were ripped from the zelda classic gamecube releases and so will be frowned upon if you post them here
     

Share This Page