1. drgnslayers

    drgnslayers GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    158
    Country:
    Canada
    Last edited by drgnslayers, May 12, 2019
  2. Naked_Snake

    Naked_Snake Constant Miscreant
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    1,749
    Country:
    Australia
  3. BASgamer

    BASgamer GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    137
    Country:
    United States
    Is there any way to edit the ram around a found address, finding one thing in your inventory and editing values around it is pretty useful. pretty much the last thing i use sxos for.

    Also had to downgrade to get a scan to work. https://github.com/WerWolv/EdiZon/issues/58
     
    Last edited by BASgamer, May 16, 2019
  4. WerWolv

    OP WerWolv EdiZon and Tesla Developer
    Developer

    Joined:
    Mar 30, 2018
    Messages:
    249
    Country:
    Switzerland
    Not right now but that's definitely something desired. Gonna look into it when I have time.
    I also replied to your comment on GitHub if you haven't noticed
     
  5. cucholix

    cucholix Banners guy
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    2,304
    Country:
    Chile
    How can you make ram search for a game if you need to close that game in order to open edizon thereof the ram is wiped :unsure:?
     
  6. uzimakiuchiha

    uzimakiuchiha GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    436
    Country:
    United States
    That's why the applets don't have full access to ram. They can be opened while playing a game and use a much smaller section of ram to not mess with any game process. Edizon runs in this ram and has access to all the games process basically
     
  7. cucholix

    cucholix Banners guy
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    2,304
    Country:
    Chile
    Atmos crashes when I open album while a game is open :/
     
    Last edited by cucholix, May 19, 2019
  8. Sunnyboy

    Sunnyboy GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    291
    Country:
    United States
    to bad it`s not for SXOS
     
  9. uzimakiuchiha

    uzimakiuchiha GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    436
    Country:
    United States
    Hmm that's weird. Try downloading the newest kosmos package. Overwrite all files, make sure you restart your switch and give it another try?
     
  10. cucholix

    cucholix Banners guy
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    2,304
    Country:
    Chile
    It works with FFVII
    But it doesn’t with MK11 or Project Nimbus.
    Is it only compatible with kosmos?
     
  11. uzimakiuchiha

    uzimakiuchiha GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    436
    Country:
    United States
    I've never played those 2 games but they could have some kind of software block or more likely, use more ram than normal thus forcing them to close when you try to use some of that ram to open Homebrew
     
    cucholix likes this.
  12. uzimakiuchiha

    uzimakiuchiha GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    436
    Country:
    United States
    I updated to the latest nightly and searching values seems broken?
     
  13. pietempgba

    pietempgba GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Messages:
    935
    Country:
    United States
    I can't see BID in the cheats menu
     
  14. Derrin

    Derrin Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 9, 2016
    Messages:
    34
    Country:
    The latest stable release doesn't show the BID, so you'll have to download and use one of the latest nightlies (I think, please somebody confirm this)
     
  15. uzimakiuchiha

    uzimakiuchiha GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    436
    Country:
    United States
    This is exactly the case
     
    pietempgba likes this.
  16. ShadowOne333

    ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,865
    Country:
    Mexico
    Is there any way to make the Breath of the Wild save editor work with the 1.6.0 update?

    Also, I would like to suggest adding the option to edit the current inventory items through the Save editor script for it, and I tend to modify the durability of my weapons/equipment quite often, more so for Amiibo weapons. Something like what Marcrobledo's Editor allows for:
    https://github.com/marcrobledo/savegame-editors/tree/master/zelda-botw

    Simply having the inclusion to modify Items and their special attributes (like Attack up, etc).
     
  17. CcaidenN

    CcaidenN Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 26, 2018
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    I second this! Back when the editor was working on 1.5, it was so convenient! Would like to see it get updated for 1.6.
     
    Last edited by CcaidenN, Jun 14, 2019
    ShadowOne333 likes this.
  18. SG911

    SG911 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 20, 2017
    Messages:
    364
    Country:
    United States
    Wonder if people still work on this? Could use a script & such. For TimeSpinners
     
  19. maxx488

    maxx488 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 15, 2018
    Messages:
    219
    Country:
    Argentina
    Someone plz make a re4 script
     
  20. TheVirus

    TheVirus GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    406
    Country:
    Uganda
    I suck at Blazing Beaks, so here's hoping someone can figure it out. Searching for health/coins returns nothing after a few iterations, so I don't get how they're stored in the game.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - manager, manager, Horizon