1. Adr990

    OP Adr990 To boldly go where no man has gone before!
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,562
    Country:
    Netherlands
    Edit: Resolved, Tesla Overlay can find and activate the cheats.

    I've recently updated to Kosmos 15.3 (Atmosphere 0.10.1), using sdsetup.com.
    My system has been updated to FW9.2.0 with ChoiDujourNX.

    To be specific, I'm trying to run cheats on Animal Crossing New Horizons.
    I'm placing the cheats file for update 1.0.1 from switchcheatsdb.com 01006f8002326000 in both /atmosphere/contents/01006f8002326000/cheats/b0d6d16556b61bf5.txt and /atmosphere/titles/01006f8002326000/cheats/b0d6d16556b61bf5.txt

    So, I launch Animal Crossing, then start into the game. Now, pressing the home button and launching Edizon, it doesn't seem to see Animal Crossing in the game list it shows. And then finally going to the blue [C] below in the menu gives me the Atmosphere crash, showing me the error code: 2168-0002

    Anything I'm missing here?
    Thanks for your help in advance!
     
    Last edited by Adr990, Mar 21, 2020
  2. Always_

    Always_ Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 22, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    France
    Can you explain me bc I have the same error and I can't access to Animal Crossing's cheats...

    I have the Speed x2 and I want desactivate it
     
    MrSaltySalt likes this.
  3. Dantezteam

    Dantezteam Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 29, 2019
    Messages:
    17
    Country:
    Mexico
    ups ,, same problem , any help
     
    MrSaltySalt likes this.
  4. CallMeSora

    CallMeSora Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 3, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I had the same problem the only work around I found was using the tesla overlay edizon plugin here. After installing tesla and the edizon overlay open the overlay in game the cheats from the titles folder will appear.
     
    MrSaltySalt likes this.
  5. MrSaltySalt

    MrSaltySalt Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 25, 2019
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    ill try the tesla overlay i have the same issue but i wanted to try and manipulate the values and freeze
    can i do that with the overlay menu or just activate whats in the list of cheat in the title
     
    CallMeSora likes this.
  6. CallMeSora

    CallMeSora Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 3, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    You can only use the list of cheats, using the cheat engine always crashes not sure how to go about that one but I hope it gets fixed soon.
     
    MrSaltySalt likes this.
  7. MrSaltySalt

    MrSaltySalt Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 25, 2019
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    well i cant even get the cheat list to show up anything on the overlay so im SOL it seam

    on 1.1.0 for AC
    latest of everything
    um TID 01006f8002326000
    tried BID 7fc1baff976aeca4 and b0f6f16556b61bf5
     
    Last edited by MrSaltySalt, Mar 22, 2020
  8. CallMeSora

    CallMeSora Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 3, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    For 1.1.0 b0d6d16556b61bf5 worked for me try putting the folder in the contents folder so it looks like "atmosphere/contents/01006f8002326000/cheats/b0d6d16556b61bf5.txt"
     
    MrSaltySalt likes this.
  9. MrSaltySalt

    MrSaltySalt Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 25, 2019
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    I found out I am not updated infact 1.1 crashes but base game plays fine
     
  10. Actez

    Actez Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Out of curiosity...how did you even start the base game without it saying that it requires an update in order to be played?
     
  11. MrSaltySalt

    MrSaltySalt Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 25, 2019
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    I don't know
    At first that was my issue I was on 8.0 still
    Updated the console to 9
    Updated atmosphere and syg patches
    Edizon and Tesla

    After the updates through SD set up it's only worked base game
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Atmosphere, Snapshot, Edizon