duplicate wii channels

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by spudevo, Jun 24, 2008.

Jun 24, 2008

duplicate wii channels by spudevo at 7:20 PM (1,216 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. spudevo
    OP

    Newcomer spudevo Member

    Joined:
    Jun 22, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    United Kingdom
    i had duplicate wii channels so i formated my wii and they are still there, anyone know how to revied them? i got 2 focast channels and 2 weather channels i have the latest firmwear of ninendo and just updated my cyclowiz to 3.6 beta
     
  2. FireEmblemGuy

    Member FireEmblemGuy Finally hit 1000 posts

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    2,274
    Location:
    Michigan, USA
    Country:
    United States
    1. Learn proper grammar.
    2. Learn to spell.
    3. Find a bit of common sense.
    4. Search "Duplicate channel remover"

    If that can't help you I don't know what can.
     
  3. spudevo
    OP

    Newcomer spudevo Member

    Joined:
    Jun 22, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    United Kingdom
    OMG!!!

    Ok i have found the program to remove it BUT GUESS what it says dont do it with an update


    WTF is up with everyone on this site FFS i seriously can not be bother any more with this site its just all about flaming other people and not wanting to help

    FFS GROW UP!
     
  4. Devante

    Member Devante Crescent fresh at best.

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    1,212
    Country:
    United States
    What does FFS mean?

    edit Nevermind, got it.
     

Share This Page