Dumped NAND then mistakenly erased Dios Mios Booter

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Zhaligkeer, Nov 20, 2016.

  1. Zhaligkeer
    OP

    Zhaligkeer Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 20, 2016
    United States
    Hi,

    So I just dumped my Wii's NAND and then like a dummy erased dios mios booter and homebrew channel from NAND thinking that it didn't matter since they were on emuNand..now Dios Mios Booter boots to black screen. What's the easiest/best way to fix this? Thanks much!
     
  2. Zhaligkeer
    OP

    Zhaligkeer Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 20, 2016
    United States
    Never mind, figured it out. Haven't done this modding stuff for over 3 years. Turns out it was actually the Dios Mios Booter forwarder that wasn't working installed to emuNand. Re-installed the forwarder to the Nand, works like a charm.
     
  3. TherealDarknes

    TherealDarknes GBAtemp Fan

    Member
    1
    Jun 16, 2016
    United States
    i know you said you figured this out but i want to point out that nintendon't is much easier from my experience
     
    jtvjan likes this.
  4. Zhaligkeer
    OP

    Zhaligkeer Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 20, 2016
    United States
    It is, I actually just recently discovered it and it's been great. Thank for the info!
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice