DSTWO not working on 3DS Ver. 4.5.0-10E

Discussion in 'Supercard' started by Dakaa, Jan 21, 2013.

Jan 21, 2013
  1. Dakaa
    OP

    Newcomer Dakaa Member

    Joined:
    Jan 10, 2013
    Messages:
    23
    Country:
    New Zealand
    Followed this step by step:
    http://forum.supercard.sc/thread-11147-1-1.html

    and it's not working.

    I do not think my DSTWO is bricked though, because if I format my msd card and paste _dstwo & ds2boot.dat into it again, the DSTWO will show up as ALEX RIDER STORMBREAKER THQ once again. If I press 'A' to boot it up, it prompts "An error has occurred. . ." message, after that it will not detect the DSTWO anymore until I reformat my msd card and redo the process. I've tried the link above to update its firmware, no luck still gives me the same thing.

    I just bought my 3DS recently and I really want to play some homebrews on it, so any help would be appreciated, please.
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  3. Dakaa
    OP

    Newcomer Dakaa Member

    Joined:
    Jan 10, 2013
    Messages:
    23
    Country:
    New Zealand
  4. thaddius

    Member thaddius Charmander is not pleased.

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    1,328
    Country:
    Canada
    It's something with the contacts, probably. Mine has a hard time sometimes. I just clean the contacts and it works well for a while...
     
  5. Dakaa
    OP

    Newcomer Dakaa Member

    Joined:
    Jan 10, 2013
    Messages:
    23
    Country:
    New Zealand
    So do i clean the gold teeth of dstwo card? how? what's there to clean?
     
  6. AceWarhead

    Member AceWarhead "Must Construct Additional Pylons"

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    1,276
    Country:
    United States
    Yes, teh gold contact points. I usually get a Qtip and brush gently.
     
  7. GamerzHell9137

    Member GamerzHell9137 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    3,709
    Country:
    Bosnia and Herzegovina
    Why does the DSTWO card have contact issues??
    I read about 10 threads saying they card won't work on 3DS for some reason.
     
  8. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Yeah I'm noticing this as well, previously this was almost unheard of...
     
  9. AceWarhead

    Member AceWarhead "Must Construct Additional Pylons"

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    1,276
    Country:
    United States
    Is this a big issue with the DSTWO? Because I cam receiving one around next week and don't want any bad contact issues...
     
  10. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    We haven't seen it until recently for some reason.
     
  11. CrvyloOo

    Member CrvyloOo GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    112
    Location:
    /v/
    Country:
    United States
    This just started happening to me as well. Except I downloaded a few demos (including the Fire Emblem one.) Updating with the most recent everything doesn't work, and neither does formatting (FULL (OverWrite) Size Adjustment on.) But what is bizarre is that it works flawlessly on my DS Lite!
     

Share This Page