DSTTi OR R4i?

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by hafzul.bhuiyan, Jul 6, 2009.

Jul 6, 2009

DSTTi OR R4i? by hafzul.bhuiyan at 2:36 AM (1,009 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. hafzul.bhuiyan
    OP

    Newcomer hafzul.bhuiyan Member

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    18
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Which do you think is better faster and more reliable?
     
  2. clonesniper666

    Member clonesniper666 KRII LUN AUS

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    915
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    Honestly you are better off getting an acekard 2i or an m3i zero. Unless the r4i is the one made by the m3 team then it might be ok, but I doubt it is theirs, so I would choose on of the two listed, ps the m3i zero is not out yet but should be soon.
     
  3. antonkan

    Member antonkan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1,063
    Location:
    Burlington, ON
    Country:
    Canada
    Wrong section, goes in NDS - Flashing Hardware and Software.
     
  4. Sephi

    Member Sephi fool

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    1,850
    Location:
    Rhode Island
    Country:
    United States
    I suggest the same. You should either get an ak2i or wait for the M3i0 (which should be out soon anyways).
     
  5. clonesniper666

    Member clonesniper666 KRII LUN AUS

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    915
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    Wow I never even looked at that, but you are right it is in the wrong section.
     
  6. Santee

    Member Santee JalapeƱo

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    812
    Location:
    Conneticut
    Country:
    United States
    Who are you forum po-lice

    Anyway same thing that people already mentioned but if you have enough money to spend the cyclods that works on the dsi should be coming in next month or 2-3 I guess.
     
  7. Vidboy10

    Member Vidboy10 Tsardom

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    2,617
    Location:
    Vancouver, B.C
    Country:
    Canada
    Well I have A DSTTi and it's sucks at loading HomeBrew.
    But I'll get a R4i or a M3i0
     

Share This Page