DSOrganize 2.7 Alpha is release

Discussion in 'User Submitted News' started by MEstk, Mar 23, 2007.

Mar 23, 2007

DSOrganize 2.7 Alpha is release by MEstk at 1:39 AM (2,162 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. MEstk
    OP

    Newcomer MEstk Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    34
    Location:
    France/Vendée (85)
    Country:
    France
    After first Okiwi beta, DragonMinded comes with DSOrganize 2.7 Alpha who now feature web browser ! [​IMG]

    A tip from DragonMinded : You can go fullscreen with B button
    The DSOrganize User-Agent is : "Dsorganize Homebrew Database"

    You don't need Slot-2 Ram Pack !

    Source :DragonMinded Blog
     
  2. H8TR

    Member H8TR GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    796
    Location:
    t-Dot
    Country:
    Canada
    GBAtemp.net is one of the worst sites to use with this browser. Just checked it out and it is a great that we have actually gotten to a first stage. We move slowly from text only to images, then other types of scripting etc.
     
  3. .TakaM

    Member .TakaM .II

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,525
    Country:
    New Zealand
    nice work I guess, but I care far more about playing .dpg's

    so, still worthless to me
     
  4. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    moonshell 1.71 fixed up dpg playback brilliantly. when i had moonshell 1.6 borat wouldnt play properly(kept jumping, sound froze). 1.71 makes borat run perfectly
     
  5. Tomobobo

    Member Tomobobo Champion.

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    985
    Country:
    United States
    Why when I try to connect do I get Associating... then connection failed?

    Edit: Ok even after I installed the 2.61 it still does the same thing.
     
  6. darksavior

    Member darksavior GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    231
    Country:
    United States
    just hope no one starts complaining to the author about dpg support. he clearly states he'll never implement it. moonshell does the job just fine
     
  7. slvrdrgn123

    Member slvrdrgn123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    172
    Country:
    United States
    Yea, would be great to have though, so you wouldn't have to switch between the two. He did say there was a way to implement dpg decoding in DSO, does anyone know how to do it?

    Back on topic, just tried out the web browser. Works great. Very fast and easy to use. Kind of useless right now since I don't really know any text only sites. Can't wait til the final version is released. Should be much better once images and other scripts are included.
     
  8. .TakaM

    Member .TakaM .II

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,525
    Country:
    New Zealand
    yeah I know he says he'll never implement it, and it seems like such a shame to me, just makes dso useless to me.
    oh well, i can always stick to moonshell
     
  9. cornaljoe

    Member cornaljoe GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 13, 2006
    Messages:
    523
    Country:
    United States
    DSOrganize is capable using '.DPG' through the plugin system. Straight from the FAQ:

     
  10. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    nobody has made a plugin though. moonshell and dsorganize should combine. we could call it MoonOrganize. that would be the one of the greatest homebrew apps ever
     
  11. imtony

    Member imtony GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2007
    Messages:
    100
    Country:
    United States
    would you need a slot 2 ram card or whatever it is to use the webbrowser like the others? or can i use this for the r4 alone
     
  12. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    seems so. i tried it on my ds(i have no wireless internet though, unless someone can help with my wirelss print server) and doesnt ask for a ram pack. it can probaly take advantage of the ram pack though
     
  13. Tomobobo

    Member Tomobobo Champion.

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    985
    Country:
    United States
    Psh, damn DSO. Can't get it to connect to my AP. Tried everything I could after talking to someone in the DSO IRC chat. Bring on Okiwi.
     
  14. slvrdrgn123

    Member slvrdrgn123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    172
    Country:
    United States
    Hope the final version won't need the RAM pack. Worked fine for me without it, but this is the text only version.
     
  15. Genoil

    Newcomer Genoil Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    Netherlands
    If it's going to support images you will probably need the 8MB Opera RAM pack, or better, a Slot-2 card with the full 32MB. I mean, there's no way can store unlimited images in only 2.75MB (4 - the size of DSOrganize .nds). It's not a matter of incompetence that the Opera DS devs had to include the RAM pak, you just need it when browsing the web.

    I've used 4 browsers on the DS now, and I still like retawq on DSLinux best. Links on DsLinux after that, then Opera DS and then this. But this is not finished yet and judging from what it already does it might just beat the DSLinux browsers [​IMG]
     
  16. pasc

    Member pasc GBATemps official GBA Freak

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,572
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    @all those who hate it that DSO does not play DPG:

    Do it like this:

    1. Make a shortcut in DSO (in the home folder) that points to Moonshell

    2. Configure Moonshell so it will go to the Folder you save your Films in normally after boot (just go to the folder and shut the system down)

    3. now you just need to start your DS, then start DSO up (or be lucky like me and have a Gbamp and DSO as _Boot_MP.nds) and goto the shorcutlink page so you can watch your films/movies/trailers.

    Don't worry ! You don't need to shut the DS off after using Moonshell, just open the thing in the upper left corner and press Reset.msp

    Works pretty good for me
     

Share This Page