DSi , AceKard 2i and 3in1 NDS Backup Question

Discussion in 'Acekard' started by CapeCrusader, Apr 6, 2009.

  1. CapeCrusader
    OP

    Newcomer CapeCrusader Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    I know it is a little early since the USA DSi was just released yesterday but does anyone know if the NDS 3in1 Backup tool works with the AceKard 2i and the DSi with the latest update. Thanks
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    why would the 3in1 work, the dsi has not slot2. did you think that question through? =P

    -another world
     
  3. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    a new tool will have to be made to dump DS games on the DSi as there is NO slot-2 for the 3in1 on the dsi
    and maybe dump DSi games
     
  4. CapeCrusader
    OP

    Newcomer CapeCrusader Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    I have to admit that I did not think it through and yes it was a dumb question on my part. Sorry
     
  5. CapeCrusader
    OP

    Newcomer CapeCrusader Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    I have to admit that I did not think it through and yes it was a dumb question on my part. Sorry
     
  6. Briankealing

    Member Briankealing GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    Ah, everyone makes mistakes, don't worry about it.

    Dumping the DSi's firmware would be awesome... but even if it was dumped it wouldn't work very well as the DSi has better hardware than the DS'.
     

Share This Page