DS #XXXX: Dragon Quest: Hand of the Heavenly Bride FIX (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Tempbot, Feb 17, 2009.

  1. Tempbot
    OP

    Contributor Tempbot Tunnel Snakes rule

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    0
    Country:
    United Kingdom
    ^^ndsrelease-4519^^
     


  2. stephenophof

    Member stephenophof GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    121
    Country:
    Netherlands
    This is a patch which "removes" the anti-piracy protection in the game [​IMG]
     
  3. T-hug

    Chief Editor T-hug Always like this.

    pip
    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    8,598
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Download it Here
     
  4. Clau46

    Member Clau46 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Messages:
    161
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    thnx for the fix
     
  5. demitrius

    Member demitrius GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    267
    Country:
    United States
    Tested, works on M3 Real
     
  6. funem

    Member funem Retro Powered..

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    1,160
    Location:
    out of nowhere....
    Country:
    United Kingdom
    Heavenly Bride FIX ?? Does this patch work for my real life one and FIX her ?
     
  7. Donato_Dobango

    Member Donato_Dobango GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    647
    Country:
    United States
    Will this work for the DSTT, too, or do they need to input their own code?
     
  8. Joey Ravn

    Member Joey Ravn F*** you, Nintendo!

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,337
    Country:
    Spain
    The patch will not work if the ROM is trimmed. Does anyone know if the ROM will worked if it's trimmed after it's patched? I guess it won't, but I'd like some comfirmation.
     
  9. jaei

    Newcomer jaei Member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    17
    Location:
    Korea/Canada
    Country:
    Not working for supercard ds one, as in it breaks the game.
    When it's run I get two black screens after patching.
    Anybody else getting this for SC?
     
  10. Joey Ravn

    Member Joey Ravn F*** you, Nintendo!

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,337
    Country:
    Spain
    I was too quick on my comment. The same happens to me with my CycloDS with the latest beta firmware.
     
  11. iNFiNiTY

    Member iNFiNiTY GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 18, 2004
    Messages:
    709
    Country:
    United Kingdom
    It will if the fix actually works for you. Shouldn't be a problem. You cant trim it first because the patch expects a particular filesize thats all.
     
  12. lalalalala

    Newcomer lalalalala Advanced Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    58
    Country:
    Canada
    Hm. I can't get this to work on the Supercard DSONE. The opening keeps on cycling.
     
  13. Joey Ravn

    Member Joey Ravn F*** you, Nintendo!

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,337
    Country:
    Spain
    Thanks iNFiNiTY for the answer, but given all the problems this is causing, I think I'll wait for an update for my CycloDS. Meanwhile, I'll play DQIV [​IMG]
     
  14. m3rox

    Member m3rox GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    1,673
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    Isn't this just Narin's code applied to a rom?
     
  15. DeadLocked

    Member DeadLocked Bi-Winning.

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    1,368
    Location:
    Britland
    Country:
    United Kingdom
    Thanks guys [​IMG]
    People who are still stuck, make sure you don't miss a single person, talk to everyone before you complain that you still can't leave the ship (also smash all the barrels for items e.c.t)
     
  16. xanth

    Member xanth GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Messages:
    276
    Location:
    Ah-mehr-ka
    Country:
    United States
    Darn it, and I only just finished playing it for an hour already...will my save work on this?

    If not, I may wait around for the inevitable cycloDS firmware update.
     
  17. pitman

    Member pitman Addicted to Magical Girls

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Messages:
    1,080
    Location:
    Where rockets don't fall.
    Country:
    Israel
    edit: nevermind.
     
  18. Goshogun1

    Member Goshogun1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    471
    Country:
    United States
    M3 Real, and this works fine. Thank you! Too bad I have to shelf it until DQ IV is finished.
     
  19. albel005

    Member albel005 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    173
    Country:
    United States
    i try to put the rom on the .bat and it says the xdelta3. thing isnt a viable source or something
     
  20. Goshogun1

    Member Goshogun1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    471
    Country:
    United States
    I just clicked on the .bat, and it noticed I had the .nds file in the same folder as patcher, and it patched it for me. I didn't have to place it on the .bat file.
     

Share This Page