DS Xtreme 2GB

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by xc35, Jul 25, 2009.

Jul 25, 2009

DS Xtreme 2GB by xc35 at 2:52 AM (780 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. xc35
    OP

    Newcomer xc35 Newbie

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I have DS Xtreme 2GB. I formated it to FAT32 and then updated it to the latest firmware 1.1.3. After that I copied skin files v1.1.2. Then I copied my backup game to the card.
    Now when I insert it into DS, it does not detect it. I repeated the steps a few times but no luck. What could be wrong with it and how can I fix it.
    Thanks
     
  2. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    MAKE SURE TO NOT PUT IT IN THE GBA SLOT. PUT IT IN THE SLOT 1!

    Maybe if you got it straight, you wouldn't be posting in the wrong section.
     
  3. xc35
    OP

    Newcomer xc35 Newbie

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    It can not go in slot 2. It is in SLOT1. Sorry for the wrong section.
     
  4. xc35
    OP

    Newcomer xc35 Newbie

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States

Share This Page