ds-x and g6?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by bay0man, Nov 1, 2006.

Nov 1, 2006

ds-x and g6? by bay0man at 11:47 AM (1,038 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. bay0man
    OP

    Banned bay0man Banned

    Joined:
    May 22, 2004
    Messages:
    94
    Country:
    Finland
    ds-x acting as passcard and then you have g6 with full of games so id be like 4gigabytes + 4 gigabytes?
     
  2. Moneo

    Newcomer Moneo Advanced Member

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Messages:
    66
    Country:
    Uhm, this here little review says that m3 wasn't supported with the initial version of the firmware. This probably means that g6 wouldn't work either. Hence, you should go to ds-x web site and check if new firmware that can act as a passme device for g6 has been released.
     
  3. Hanafuda

    Member Hanafuda GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,578
    Country:
    United States

    fixed. Since 1GB Slot1 stuff is certainly just around the corner, might be good to do some of what doctors call "watchful waiting."
     
  4. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Country:
    United States
    Careful there, this type of speculation leads to rumors upon rumors.
     
  5. Hanafuda

    Member Hanafuda GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,578
    Country:
    United States

    well, when we get around the corner, we'll see. If Costello's hint from last night is any indication, should be later today or tomorrow.
     

Share This Page