DS won't flash

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by mcp2, Jun 21, 2007.

  1. mcp2
    OP

    mcp2 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    578
    0
    Jun 3, 2007
    UK blud dun kno
    I loaded up FlashMe v8 and it started fine, I then tried to bridge the SL1 connections and the percentage didn't rise (lookingin mirror)

    I then moved the paper clip around and my DS switched off (still at 0%) and this happened twice.

    It's a black EU DSL.

    Why won't it work?
     
  2. ZeWarriorReturnz

    ZeWarriorReturnz Banned

    Banned
    239
    0
    May 10, 2007
    United States
    Wrap Aluminum Foil around it, that's the only way. I tried with a screw thinking it would work, but it didn't so I wrapped it in the foil and voila!
     
  3. 4saken

    4saken Retired Ace Attorney

    Member
    3,358
    3
    Nov 28, 2006
    Paper clip is a bit risky, but the foil wrapped in tape should work (I used the same).
     
  4. mcp2
    OP

    mcp2 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    578
    0
    Jun 3, 2007
    UK blud dun kno
    OK, I'll try that. Thanks.

    Also another question, do I have to put the aluminium foil in between the two semi circles, like shove it right in there, or on top so it touches both?
     
  5. 4saken

    4saken Retired Ace Attorney

    Member
    3,358
    3
    Nov 28, 2006
    On the top so it touches both should work (bridging the two semi-circles)
     
  6. cheapassdave

    cheapassdave GBAtemp Regular

    Member
    220
    0
    Jun 9, 2007
    United States
    yeah just stick it along the groove
     
  7. mcp2
    OP

    mcp2 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    578
    0
    Jun 3, 2007
    UK blud dun kno
    Update:

    Tried it today with a toothpick covered in kitchen foil and it WORKED!

    Thanks peeps.