DS Pokemon Black 2: No Wifi

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by pwnhead, Feb 7, 2013.

Feb 7, 2013

DS Pokemon Black 2: No Wifi by pwnhead at 2:41 AM (1,198 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. pwnhead
    OP

    Newcomer pwnhead Member

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    Hey guys,

    so I got an R4 and all and installed pkmn plat and pokemon black 2. I beat the game and when i wanted to battle an online friend.... When I Went to the WFC Settings Black 2 said that "The Access Point's Security Settings are Not Supported by Nintendo DS. For Help, visit support.nintendo.com" Now the thing is that its not even conected to any connection and obviously there are no connections being shown.

    On Platinum everything works. So im just wondering is it something with my rom or ? and it is a US Rom on a DS.

    Looking for a solution,
    Thanks :D
     
  2. prectorian

    Newcomer prectorian Chef Kirby

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    65
    Country:
    It's just you and your router settings. Everyone else is able to use the rom to go online and play local wifi.
    Change your router's security to WEP. Then setup again.
     
  3. pwnhead
    OP

    Newcomer pwnhead Member

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    Well.. Yeah i know what u mean but I cant see any connections at all. There are many unsecured ones around me as well they should be atleast be seen plus its a DS so the settings arent saved anywhere. And i just did make my router to WEP and same error exists.
     
  4. prectorian

    Newcomer prectorian Chef Kirby

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    65
    Country:
    I got an NDS too, and the settings is pretty much straight forward; the router set to WEP security, and given password. Run the DS and go to WFC, search for compatible connection. Let it auto fill/manual fill it. Do test connection. And that's about it. If you still fail, then just try downloading a new copy. There's a new dump by FrieNDS group.
     
  5. pwnhead
    OP

    Newcomer pwnhead Member

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    Hmm. Thanks.
    Im not sure if this is against the rules of this site but do u by any chance have a direct link for the FrieNDS Group?

    Thanks. Ill keep on googling
     
  6. prectorian

    Newcomer prectorian Chef Kirby

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    65
    Country:
    It's against the rules to ask for rom links in here. Sorry.
     
  7. Ammako

    Member Ammako GBAtemp Guru

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,372
    Country:
    Canada
    But he was saying it worked fine in Platinum.
     
  8. pwnhead
    OP

    Newcomer pwnhead Member

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    Oh ok well I just foind the link Thanks anyways :D now im going to try to do this again (Hopefully same sav file will work)
     
  9. prectorian

    Newcomer prectorian Chef Kirby

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    65
    Country:
    Yeah, it's weird. That's why he's going to try with a new copy from the other dumper.

    Yes, you can still use the old save file. Just name the new .NDS file the exact same with the .SAV file.
     

Share This Page