DS Organize 2.5 Patched

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by six-five-two, Mar 4, 2007.

Mar 4, 2007

DS Organize 2.5 Patched by six-five-two at 5:11 AM (1,231 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. six-five-two
    OP

    Member six-five-two GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Messages:
    134
    Country:
    Canada
    Hi I am having troubles patching the file exec_stub.bin for DS Organize 2.5 on my M3 Simply and I am wondering if someone could patch it for me. I tried "dlditool r4tf.dldi exec_stub.bin" except I got 2 white screens when I was trying to load a game.

    Thanks!
     
  2. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    you don't patch exec_stub.bin, you patch the DSOrganise nds file.

    all other files should be in the folder DSOrganise on the root of your cart.
     
  3. felix123

    Member felix123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    261
    Country:
    New Zealand
    You do need to patch exec_stub.bin as well. What game are you trying to load?
     
  4. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    NO YOU DO NOT NEED TO PATCH exec_stub.bin AS WELL
     
  5. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    I don't think so. DSO 2.5 worked for me without exec_stub.bin being patched.
     
  6. khan

    Member khan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 17, 2003
    Messages:
    1,320
    Country:
    Pakistan
    According to DSOrganize official site which quotes:

    It clearly states that exec_stub.bin needs to be patched, will try this later today. [​IMG]
     
  7. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    damn, i just got owned!
     
  8. MaHe

    Member MaHe one lazy schmo

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    1,101
    Location:
    Maribor
    Country:
    Slovenia
    Huh, I didn't know that. Nice. [​IMG]
     
  9. jelbo

    Member jelbo Ōkami!

    Joined:
    Sep 12, 2003
    Messages:
    807
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    I never got that to work on either SC Lite Rumble or R4 DS. And btw, you have to use an older version of chishm's cmdline dldi patcher for the command to be accepted, at least back when I tried.
     

Share This Page