Homebrew [DS(i)/3DS] TWiLight Menu++ - GUI for DS(i) games, and DS(i) Menu replacement

RocketRobz

Coolest of TWL
OP
Developer
Joined
Oct 1, 2010
Messages
14,752
Trophies
2
Age
22
XP
16,686
Country
United States
There are no music on twilight menu++ version 21.5.0
Why could be happen

*My English are not great sorry
Make sure DSi/3DS theme music is not set to off in TWLMenu++ Settings.
After doing so, make sure you have at least around 64MB of free space left on your SD card, then delete the "cache" folder in "sd:/_nds/TWiLightMenu/".
 
  • Like
Reactions: banjo2 and Forget

Forget

Member
Newcomer
Joined
Sep 17, 2021
Messages
8
Trophies
0
Age
21
XP
19
Country
Indonesia
Ok thank you
But maybe that happened because my twilight menu isn't the latest update yet
Sorry for making you need to reply that message
I'm just a newbie
 
  • Like
Reactions: banjo2

RocketRobz

Coolest of TWL
OP
Developer
Joined
Oct 1, 2010
Messages
14,752
Trophies
2
Age
22
XP
16,686
Country
United States
Ok thank you
But maybe that happened because my twilight menu isn't the latest update yet
Sorry for making you need to reply that message
I'm just a newbie
Nope, that's not why that happens. It may still happen in the latest update though.
If no errors have been found on the SD card, or if they've been fixed, but the issue still occurs, please reformat using this guide here.
 
  • Like
Reactions: banjo2 and Forget
D

Deleted User

Guest
Hey Robz, I've always wondered, have any of the other developers tried to overthrow and take your position as the lead developer of TWiLight Menu++?
 

Spincast

Member
Newcomer
Joined
Dec 6, 2009
Messages
5
Trophies
0
XP
16
Country
United States
Good evening!, I've got a question and posted it on the noob paradise section, but I was told I should post it here:

I'm trying to play NDS games on my 3ds.-
So, after some reading got universal installer to install Twilight menu, but it just gives me the standard nintendo error message "An error has occurred, hold power button to turn off your console" when I open Twilight

Console: Old 3ds CTR-001 model Flame Red
CFW: Luna 3DS v 10.2.1
System firmware version: Emu 11.15.0-47U

Things I've tried:
1) Uninstalling Twilight and installing it again
2) enabling the option "enable loading external FIRMs and modules" on Luma3ds configuration
Still error screen.-
 

RocketRobz

Coolest of TWL
OP
Developer
Joined
Oct 1, 2010
Messages
14,752
Trophies
2
Age
22
XP
16,686
Country
United States
Good evening!, I've got a question and posted it on the noob paradise section, but I was told I should post it here:

I'm trying to play NDS games on my 3ds.-
So, after some reading got universal installer to install Twilight menu, but it just gives me the standard nintendo error message "An error has occurred, hold power button to turn off your console" when I open Twilight

Console: Old 3ds CTR-001 model Flame Red
CFW: Luna 3DS v 10.2.1
System firmware version: Emu 11.15.0-47U

Things I've tried:
1) Uninstalling Twilight and installing it again
2) enabling the option "enable loading external FIRMs and modules" on Luma3ds configuration
Still error screen.-
The issue is caused by EmuNAND.
TWLNAND content can only be read from SysNAND, so please follow this guide here to transfer your EmuNAND to SysNAND, as there's no point in using an EmuNAND nowadays.
 
  • Like
Reactions: Spincast and banjo2

mosslump

Member
Newcomer
Joined
Jun 11, 2020
Messages
14
Trophies
0
Age
119
XP
69
Country
United States
To see the flashcard's microSD contents, hold SELECT and press either Up or Down to switch from the console's SD card.

Wow, this helped me as well. I had been using the internal SD with TWL Menu++ but recently got one of those bootleg r4 dot com cards. I added TWL Menu++ and everything worked great but was totally confused as to why I was still seeing the internal SD card contents. I see now it is documented on the controls page of the site but maybe consider adding a reference to it on the flashcard installation instructions page too. Thanks to Rob et al! :yaynds:
 
Last edited by mosslump,

Forget

Member
Newcomer
Joined
Sep 17, 2021
Messages
8
Trophies
0
Age
21
XP
19
Country
Indonesia
Are we can use cheat on dsiware games?

--------------------- MERGED ---------------------------

How to use cheat on dsiware?
 
General chit-chat
Help Users
    AncientBoi @ AncientBoi: [shoots him for having a braves jersey on] Pffffft!